![]() |
Ach te niespodzianki
Co to GM'i bawili się uptade i tak sie stało? Mogli mi wsadzic te itemki do dp ;)
http://i4.photobucket.com/albums/y11...L/beznazwy.jpg |
heh nudny temat i slabe wykonanie a pozatym gdyby naprawde tak drzewka byly poustawiane bys sobie pomiendzy nimi przeszedl :|
@edit A propo zmiana eq tez nie jest niczym nadzwyczajnym -.- |
umiesciles chyba te zdiecie w zlym miejscu, istnieje teat dla noobów tam pisz i tam sie udzielaj
|
No ciekawe jestes na Guardach?? Ja widze co innego... xD
|
Cytuj:
Pisze się temat a nie teat i zdjecie a nie zdiecie. Wiesz, że zdania zaczyna się z dużej litery? Idź się zapytać pierwszwego lepszego polaka w tibii (8 lvl) co oznacza co oznacza noob, a on ci powie. Autor tematu nie jest noobem. Co do fake to niezbyt. Zrobiłeś screena a potem wklejałeś itemki z tibia.spr? Jeżeli tak to źle zrobiłeś. Musisz w opcjach>>>graphic>>>advenced>>>zaznaczyć "Dont strech, shrink window"(czy jakoś tak). Wtedy powiększ rozmiat okienka z widokiem na gre (:P) ile sie da. Teraz zrób screena i itemki z tibia.spr beda pasowac idealnie. Cytuj:
|
Według mnie totalny szajs... pomysł BADZIEWNY, a wykonanie jeszcze gorsze...
Pomysł: 1/10 Wykonanie: 2/10 (za uruchomianie paina i umiejętność wklejania) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zacne!! Super sklejone itp. I zabawne!
(czyt. odpuśc sobie) Fake żałosny, mogłeś przynajmniej nie zmniejszać tego i dać coś dobrze wklejonego. Pozatym się mówi GM'y , a nie GM'i . (Gejm mastrzi? [Game Masteri] :D ) . |
tylko ze mozna przejsc miedzy drzewami booty sa zle (chyba) wklejone.. i inne rzeczy chyba tez a na mapie tych drzewek nie ma...
|
ladny fake, mi sie podoba, ladnie powklejane itemki i drzewka (plus za drzewka szanujcie przyrode :D), fajne itemki fake'owe <ach>
|
Thx!
Cytuj:
|
Cytuj:
Takie drzewka są np. w Ab'. A co do faka to rzeczywiście jest straszny, ja bym dau za wykonanie w skali Iwanowej(1-10 tylko że oceny z księżyca [naczy albo za duże albo za małe niż normalne]) tak ze 3. PS:Losux rulez, rox, itp. PPS:Chciaubym zauwarzyć iż we wspaniałym zinie Tawerna RPG dziaua koncik tibia corner, wszyscy chętni do współpracy niech piszą pod adres [email protected], tylko się nie dziwić że nie za szybko odpowiada bo ostatnio chyba wyjechau gdzieś czy czasu niema. |
Coś nie moge zajarzyć o co biega...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |