![]() |
Annihilator Elysia!
Nie będe sie za dużo rozpisywał.
Ekipa: Divrael - 116 Elite Chris Lowe - 112 Royal Tsaro - 119 Royal Cat Noctamoli - 111 Elite Tutaj macie filmik z perspektywy Cat Noctamoli. 1. Zdjęcie przed akcją: http://img.photobucket.com/albums/v5...efore_anih.jpg 2. Zdjęcie po akcji: http://img.photobucket.com/albums/v5...after_anih.jpg 3. Loot Pic: http://img.photobucket.com/albums/v5...lator/anih.jpg |
Gratz Annihilatora ;)
Stonecutter Axe ladniejszy od SoVa, wiekszy respekt budzi jak sie na niego patrzy :P Szkoda ze nie wziales prezentu, moze bysmy sie wreszcie dowiedzieli czy tego misia sie da wymienic czy nie ;) BTW nie za duzo tych rare masz na sobie? Moze bys sie podzielil? FRIII ITANS PLAXXX!!!!1111razrazraz |
Big Gratzz
Wow to sa chyba pierwsi ludzie ktorzy zrobili anihila na Elysi (tez tam gram ) no i juz 3 Stoncutery :) sa na trade lub do ozdoby lub tez do noszenia.A tak przy okazji to ciekawe czemu Tsaro wziol demon armora przeciez on jest slabszy od e-palte i nawet gorzej wyglada wedlug mnie :) a do ozdoby to hmmm niezbyt no chyba ze do pochwalenia sie. :P
PS.PLZ "STON KUTER AKS" or HUNTED !!!! :):P Edit: hmmm 2 no coz w kazdym razie bylem blisko :) |
GZ :)
Hail Elysia ;) @up - z tego co wiem to 2 ani na servie |
Cytuj:
tego Sov'a to sobie wyczarowałem, albo jeszcze lepiej ukradłem Guidowi (by Dr_omader) :D Me eful thif !!! |
Gratz zrobienia, tylko dlaczego na pierwszym zdjęciu autor ma MPA a na nastepnych DSM?
|
Cytuj:
@ re down Jeden jedyny raz |
hmmm...
wiem ze jestem noob ale to szczegol i mam takie pytanie ile razy mozna zaliczyc tego anihilatora??? |
Hmm co do Teddy bear jest to nic niee wiadome może da się zamienić w golden helmeta panie adminie.Ale gdyby się miało zamienić to by dali Golden helmeta zamiast prezentu może to tylko dla zmyłki jest prezent wiem jedno Toldo ma G-helmet.Nawt ostanio myślałem na bazeliszkiem i mi się skojarzył z krulem orc fortez może oni razem mają ze sobą coś związanego hmm ale niee bede pisał czegoś czego niee prubowałem ale życze żeby te zagadki były rozwiązane :)
|
Ostatnio na tym forum był filmik z annihilatora z Calmery ,którego zrobił Notoryczny Miotacz Śledzi,i babka,która też robiła tego anniego wzieła annihilator beara.Więc jeśli ktoś ma możliwość to niech zagada z
Notorycznym,może się pochwali...? |
Cytuj:
Golden Helmety byly dropowane przez Demony kiedys. Z tego co zauwazylem to na Antica wala sie ich dosc sporo, mysle ze jakbys dysponowal takimi zasobami gotowki jak Toldo(nie wiem skad on to bierze wszystko ;) ) to nie mialbys raczej problemow z kupieniem Golden Helmeta. Co do tego ze dali prezent: Annihilator nie jest trudnym questem pod wzgledem myslenia. Wchodzisz, zbaijasz, wychodzisz. I to by bylo na tyle gdyby nie fakt ze jest tajemniczy prezent, w ktorym jest mis. Mysle ze nie bez powodu dali tego misia do prezentu, przeciez jakby lezal sobie mis na wierzchu to napewno ludzie by wogole go nie brali bo juz lepszy nawet demon armor od jakiegos misia. Ale dali go celowo w tym prezencie, chcieli zachecic ludzi do grzebiania, do szukania rozwiazania... Pozatym dziwnym pozostaje fakt ze nie dali nic z clubow, CipSoft, ktory mimo wszystko dbal zawsze o rownowage wsrod profesjii teraz daje 2 potezne bronie dla knightow walczacych w axe i sword a pomija club? Dziwne, co nie? Do tego dochodzi bardzo zastanawiajacy mnie ostatnio szczegol... CipSoft ostatnio przyznal sie przy okazji informowania stron fanowskich o istnieniu Hammer of Wrath, ze jest quest na Thunder Hammera. Nie mowie ze misia da sie wymienic na Thunder Hammer, bo szczerze mowiac to mam jakies watpliwosci co do tego, ze na to mialby sie wymieniac. Mozliwe ze Thunder Hammer quest jest wogole nie zwiazany z Annihillatorem. Mam nadzieje ze CipSoft da sie namowic, aby powiedziec wiecej o questach, dokladniej ktore jeszcze sa, a ktore nie. Ostatnio powstala taka propoyzcja, zlozona bodajze przez Pyrokhara, moze cos z tego wyjdzie. Starczy juz tych offtopicow na dzisiaj... ;) |
hmm
Rozumiem wielki entuziazm administratora. gracz elysi. nie rozumiem jednego czego palki walily z burstow a Tsaro na poczatku wcale nie walil?? na koniec widzialem jak polecialo pare pb.
|
Hehe ja się dziwie tylko czemu jeden z anihilatora miał w plecaku valora:/ Chyba że to nie valor...
|
Cytuj:
A te p-belty na koncu: poprostu tsarowi zabraklo brustow :P Ale czy to sie liczy, ważne ze prześlismy i mielismy zabawe :D Co do tego ze Tsaro nie walil na poczatku: Poprostu nie zaznaczylo mu jakims cudem na poczatku tego demona, zrobil to chwile puźniej. Pozatym jak dobrze ogladaliście to Chris na początku walil w demona stojącego poniżej Tsara :D Cytuj:
A tak na serio pożyczylem go żeby mieć jak najwięcej Defa. Pozatym full rare set fajnie wyglada co nie ?:D |
gz wykonania questa
chris miał szcęście bo kilka razy mial red hp hail elysia |
Mam pytani:
z kad autor zdjeć ma m sword i ss???????? |
Cytuj:
ps ostatnio widziałem,że arioc sprzedawał teedy bear |
Widze że Annihilator staje się codziennością... może ktoś go solo zrobi dla odmiany ^^
|
Bardzo fajnie to wyszlo :) pozdrawiam ;)
|
Gratz xD
Filmik spox 1 raz widze ze 4 osoby wykonaly ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |