![]() |
Problem z TibiCam
Cze!
Mam pewien problemik z TibiCam. Niektóre filmiki mi działałą ale inne które stąd ściągnełam nie chcę, jest jakiś błąd. W pliku Error pisze mi : Debug Assertion time: Mon Apr 11 19:05:59 2005 line: 163 module: Container position: x=0 y=0 z=0 Parameter: 7582 ---------------------------------------- ---------------------------------------- Debug Assertion time: Mon Apr 11 19:06:01 2005 line: 348 module: Map_ex x-position: rx=0 ry=0 rz=4 Cylinder: (26111,0) ---------------------------------------- ---------------------------------------- Debug Assertion time: Mon Apr 11 19:07:11 2005 line: 163 module: Container position: x=0 y=0 z=0 Parameter: 59296 ---------------------------------------- Niewiem co z tym zrobić. Bardzo prosze o szybką odpowiedź!! Pozdrawiam |
Stary klient tibii potrzebny aby odtworzyc niekotore filmy ( te stare)
|
Błąd
Tak jak mówił kolega albo masz złą wersje tibi albo coś masz zrypane z windowsem. Mi sie kiedyś usuneły biblioteczki systemowe czy jak to tam ;p i też niemogłem nic oglądać -.-
|
Równie dobrze moze to byc Bug mapy tzn Musisz Skasowac all mapki z katalogu z Tibią (Lepiej Zrób kopie ;) ) Wtedy Bląd powinien przestać sie pojawiać lub rzeczywiscie potrzebny jest Stary kilent Tibi ktory można ściągnąć z większości stronek o tibi B) Btw. Bląd ten pojawia sie równiez podczas normalnej gry np. jak płyniesz statkiem z miasta do miasta :S . :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24. |