![]() |
4 Sorcerers - Annihilator Quest - Eternia
MMM dziwne, że jeszcze nikt nie umieścił tego filmiku...
http://www.hosted-forum.com/index.ph...=post&id=14743 |
Gratz
spoko filmik jednak chyba na annihilatora najlepszy jest sorcek :P szybko im poszlo:)
|
fajny filmik ale dziwi mnie jedna rzecz, why oni dostawali takie amle dmg od ue kolegi (60-80 przy ue wchodzacym za 800-1000) bo rozumeim mgiht ring-30% ale nie az tyle
|
Bardzo fajny filmik bardzo szybko wykonali tego qesta jak zaczeli puszcać ue :)
|
Cytuj:
|
Cool filmik
Fajny filmik :D 4 sorców na anihilatorze :p ale to już było B)
|
hmm
lol nawet nie wiedzialem ze na takim swiecie ani bedzie mogl zrobic wogole jakis sorc;p
|
Teraz sobie porównajcie knightów z sorcami. U knighta jeden błąd i z uhem i nara , a sorcerery tylko dwa razy "Exevo Gran Mas Vis" i JUPI.
|
up@ a stone skin przypadkiem nie zmniejsza o 100%?
|
gratz filmiku :D
a i mam pytanko: jeśli to nie QS to mógłby mi ktoś powiedzieć co jest w prestent box obok tego axa?? |
W prezencie jest Misio:) nie wiem czy dobrze napisze annihilator teddybear bardzo zadki i bardzo cenny!!!!
|
W Prezencie są losowe rzeczy np. misiek albo Magic sword + demon armor. Więc niewiadomo na co się trafi.
|
Cytuj:
|
Gratz! :P Maverick się bierze teraz z ziomami za Pharoah quest ;) . Szkoda, że wali axem, a wybral demon armor. Chociaz tez bym wybral, bo wale clubem albo wybralbym MS (umm, 3mil golda :D ) .
|
No, no no!!! Widać, że sorc na anni dają sobie też świetnie radę na pvp :D Hehe. Jeśli dobrze zauważyłem, nie poszło żadnych uh? Oni tam mogą expić na tych demonkach :D
|
Lol - a ja sądziłem że to niemożliwe - gratz dla tych panów ^^
|
Gratz
Spoko filmik :)
Nie wiedziałem, że sorcowi uda się wykonać Anihilatora :p |
ee.. jak otworzyc ten plik?? jaki program??
|
Cytuj:
No nieee expic? Czy to oplacalne? Kazdy 3000 many? hmm 3-4 godz mana by sie napelniala nie chce mis ei liczyc dokladnie :p Strata czasu ewentualnie kasy :P Lepiej isc za to na pozadnego hunta :P Cytuj:
Z drugiej strony jakby grali na innym servie to fajnie by popadali :P Sami by sie z ue zabili :P hehe ale ubwal by byl :p |
Cytuj:
I loot bedziesz mial i tak tylko z 2 demonów... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |