![]() |
Coś nowego (troche życia)
Tak sobie siedze i siedze i nagle mam (nad głową pojawai sie swiecąca żaróweczka) Tak sobie pomyslałem jakby to Tibia wyglądała gdyby:
- były kunie i dorożki znaczy się wiecie podróżowanie po tibii (oczywiście zrobione by były tylko dla pacców znajac CIP) - sklepiki różnego roddzaju na szlakach handlowych między miastami - zmiana wyglądu postaci wraz ze założeniem jakiegoś armoru hełmu spodni tudzież uzbrojenia (mogłoby być ciekawie) :P (tak myślę) - statki rybackie na morzach i rzekach - może jakieś latające stworzenia?? - pies jest a kot? (ktoś pomyśli ale sie czepia szczegółów :D:D - bary w których coś się dzieje (więcej NPC) - jakieś domki w których zyją rodziny NPC ( wiąże się z tym ciekawe rozwinięcie temeatu - quests) - ozdoby w miastach (jakieś światełka i takie tam) - at last PORY ROKU CO TAM CALY CZAS LATO:P:P:P zima tez by się przydała Myslę że dzieki takim dodatkom Tibia nabrałaby trochę więcej kolorków :P:P i życia codziennego :D |
Cytuj:
ale masz dobry pomysl. jest juz dzien i noc ale niema lata i zimy. z kotem to bardzo dobry pomysl. moze jakies norki albo szynszyle na futerko :] trzeba by podsunac pare pomyslow tym pi* cipom |
Jak chcesz zime to na wyspy lodowe pojdz. Ale w sumie spox pomysla mash.
|
Statki rybackie może nie dokońca ale sieci rybackie to tak.Stajnie to terz dobry pomysł albo najemnicy których można wyposażać.
|
Cytuj:
Tylko chodzi o to żeby zima była na całym tibijskim świecie a nie tylko na wyspie (wiem że takowa jest) ale lepiej by było żeby cała tibia od czasu do czasu pokryta została śniegiem czyż nie?? |
Rozumiem o co ci chodzi i popieram pomysl :D
|
Powinni poprawic przede wszystkim grafe troche bo te piekne kwadratowe zagle doprowadzaja mnie do szewskiej pasji...:D:D:D
|
Co do pór roku, może ale ...
kiedy chcesz zorganizować te pory roku, pamiętając że w tibię grają na całym świecie |
A jakby mozna chodować psy i polowac z nimi na niedzwiedzie? (ja tak robie z sumonowanymi wolfami) albo jakby mozna walczyc na koniu??? i bylby saki skill jak jezdzenie na koniu:P
|
To ze zmianą wyglądu po założeniu czegoś to głupi pomysł, grałeś w hb?? W hb tak jest i czasem najpier widzisz gołego człowieka a dopiero po chwili pojawia się ubranie na nim, a pozatym pk jak by zobaczył ze masz na 15lvl k armor to odrazu masz deda
|
ja pomysłz koniem popieram na maxa (inne zresztą też, a zwłaszcza z tym, że widać co nosisz-najfajniejszy pomysł) ale koń mógłby dodawać do szybkości... po logout by znikał, dodawał by również cośtam do ataku bo latwiej się z konia bije..ale odejmował by troche obrony, bo ma się ograniczoną ilość ruchów. Co wy na to ??
|
Parez zmian jak np. koty popieram :D ale z tymy wyglądem zmieniającym sie od armów jest kiepski pomysł (jak byś mówił pikerowi: zobacz co mam, zabij mnie :D ) A koniki to średni pomysł, takie bohy to by były ( ogólnie za bardzo udziwnione):/. Zmima to niezły pomysł ale czy woda by sie w lód zamieniała :P?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Inne pomysły też ok, chociaż nie all (np. wspomniane to, że widzisz co masz na sobie). |
Dawajcie wiecej pomyslow. Jak sie zbierze jeszcze wiecej to moze cipy cos przyjma :D .
|
eee
a moze by sie np. cipy zrobily jakies stadiony....
ale i sceny i dali by glos a jak kto ma mikrofon to przezmicrofon gadac i na scanie spiewac |
Cytuj:
aaa te rodziny co maja w domkach mieszkac to tez niegupi pomysl ale jak to zrobic..... przeciez to bedzie sie w kulko musialo powtazac (ruchy gdzie chodza itd) :P |
Hmm mam sox pomysl
pokoje do treningu!!!!! tam mozesz se bez problemow stac z kolega i nikt niemoze wchodzic zauszmy 1k od godziny (to tylko zalozenia :p ) przydalo by sie bo pk czekaja na takich co trenuja i sa afk :( aa i jeszcze 1 zeby mozna bylo wylaczac duel mode bo duzo osub zabija jak jestes na d mode:/ wiec jak zniknie ci krzyzyk (ten od walki) to przydala by sie opcja OFF duel mode:P a nie tak jak jest teraz ze trzeba sie wylogowac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |