![]() |
Powrót Avager'a -.-
ANTI-COMMENT System ... OK.
|
Uhkkm.. Siupeł :>
|
Oo pomimo kilku błędów naprawde jestem zaskoczony, warto bylo czekac na twoje grafiki ;)
|
@Avager Tymczasowy
Mam do ciebie małe pytanko :D ty cały miecz rysowałeś czy po prostu zrobiłeś połowe, skopiowałeś, zastosowałeśm lustrzana odbnicie i potem nałożyłeś efekty, czy cały miecz malowałeś?? ( Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi ) |
Takie, ładne, że nie chce mi się czepiać.
Czepić się czy nie? |
|
Super, fajnie wychodzą w tym programie grafiki, masz może linka ? :evul:
|
|
Tytuł:
@up
Crystal Dagger Of Justice-Taki sobie:P Golden Helmet-To lepsze:P Sword Of Pain-Nawet,nawet :D Sword Of Justice-Ładny B) |
W pierwszym mieczu podoba mi się...ogół, sword of pain widziałem już (tut. odnośnie cieniowania), dagger bardziej słaby niż lepszy, hots mi sie nie podoba. Życzę Ci...cierpliwości.
|
no no naprawde niezle
|
Ten hełm wygląda trochę jak z Power Rangers. -.-
|
Nice :P
Wiesz, całkiem ładne grafiki ale ten hełm...xD
Mam pytanie, bo też kilka tych cośów zrobiłem .. Tylko jak to wkleić żeby od razu było widać zdjęcia.. Wiem tyle ze [/IMG] ~~~ [/IMG] Tylko czy po linku mają być odstępy..Nich mi ktos powie :P :confused: |
2 rzeczy mam do powiedzenia:
1)JAk coś to [IMG]---------[/IMG] i nie ma być odstepów. 2) NIE KOMENTWAĆ TEGO TOPICU !!!!! |
Thx
Tehaiks Avager :P
|
Cytuj:
|
mmm... avagera zbanowali to tymczasowego ... "warnings lvl 4" hmmm...? Lubisz mieć bany nie?
|
Cytuj:
Nie rozumiem ? Poprostu czasem wchodze na forum zdenerwowany (krótko mówiąc wqurwiony) więc się wyrzywam ....a co za tym idzie .... Warning ^^. Tamtego Avager'a Niebieskiego zbanowali za podanie linka do reebowa.... A tu mam tak o: lvl 3 warning za .... Brak "kultury" (widziałem takiego nuba to sie już nie mogłem powstrzymać) lvl 1 warning za..... cytat zawierający obrazek -.- . @Radek666: Nie chce by ktoś te akurat widział ^^, źle wspominana przeszłość, wystarczy ? |
Cytuj:
O tym drugim też, mam właśnie lvl 3 warning za wyzywanie, bo byłem taki wkurzony, że się musiałem jakoś wyrzyć... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |