![]() |
Knight online !!!
Mam pytanie czy ta gra jest płatna?
Ile sie płaci i czy jest jakiś sposub żeby niepłacić... B) (Jeśli sie płaci oczywiście) |
gra jest bezpłatna więc możesz bez obawy ściągnąć ze stronki www.knightonlineworld.com najpierw załóż konto później ściągaj :p
|
Tak jak Tibia, czyli albo nie płacisz i masz wszystko gorzej albo płacisz i masz nieco powerupów...
|
Dzięki właśnie oto mi chodziło :cup:
Chyba zostane przy free B) |>(|||):> FISHES |>(|||):> |
|
A co mam zrobic jak wypełnie formulaż wybrac
FULL ANCIENT czy ANCIENT MIRROR?? Chce bezpłatnie... :D |
Ej a mi nie chce konta założyć, nie wiem dlaczego, wciskam confrim i nic sie nie dzieje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do DRAKE@OK:
To ja Adi... Baranie ja gram w KO już od dawna to zamiast zakładać głupi temat na forum trzeba było się mnie w RL zapytać -,- |
ile ma mega ?
|
Mam pewien problem... a więc:
Ostatnio postanowaiłem sobie wrócić do knighta po długiej przerwie... a więc spaczowałem wszystko ładnie... wchodze, wybieram świat i jak juz ma mi przejść do wyboru postaci do mi się wszystko rypie i wystakuje błąd, że brakuje mi pamięci wirtualnej (a mam 512)... Pytałem się kumpli jak u nich to mówili że mają tak samo... Podobno to przez ostatniego pacza zrypali coś... A więc się pytam czy ktoś też tak ma? Lub czy ktoś wie jak to naprawić ;) Prosze o w miary szybką odpowiedź |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |