![]() |
Update Premii
CipSoft właśnie przygotowuje udoskonalenie systemu na niektórych serwerach. Dlatego server Premia i oficjalna strona Tibii (www.tibia.com) będzie wyłączona na pewien czas. CipSoft bardzo żałuje za wszelkie kłopoty, a zarazem dziękuje za Wasze zrozumienie.
Najlepsze życzenia, Wasz zespół CipSoft. |
eee
ciekawe,bo premia caly czas dziala ( i dzialala ) . lepiej sprawdzac newsy CIPow:P |
Nie wiem jak Premia ale ja tylko na Amerze gram. Od jakiegoś czasu nonstop server pada bądz zrywa mi połączenie. Najgorzej jest jak na Poh się to zdarzy
|
Cytuj:
szkoda ze tylko premia bedzie ulepszana. I po co wylaczyli stronke www, niemozna teraz nawet sprawdzic co i jak... |
dopiero teraz premia zostala wylaczona~
|
premia poniewaz
NA premie ostatnio zostal odnotowany bardzo duzy naplyw nowych Tibianczykwo , pewnie znudzonych innimi swiatani i poszukujacych spokoju na PRemi. Ilosc osob onlline praktycznie podwoila sie i od okolo 2 tygodni zaczely pojawiac sie mega lagi i liczne kicki. CIPy pewnie nie przewidzialy tego i poprawiaja teraz wszystko. W koncu musza dbac o swoje ukochane paccki :D
Pozdrawiam Thor |
help
jestem tu nowy i mam pytanko skad moge sciagnac sobie ta gierke? chcialbym w nia troche pograc .....
|
Luuuuuudzieeeeeee... jak można nie znać Tibii?! I co jeszcze? TROCHĘ pograć?! Gdy ktoś zagra w Tibię to się dłuuuuugoooooo nie odczepi... Mam dzisiaj dobry humor... dobra... wejdź na www.tibia.com i wybierz download - dalej jakoś sobie poradzisz. Najlepiej spróbuj jutro, bo dzisiaj servy są juz zapchane.
|
co sie znowu dzieje
nie rozumiem co sie znowu dzieje
tak samo jak na wczesniejszym uptade tibi 27.02.04 godzina 00:10 |
Kurde!
Tibia mi nie działa! Nie chce się zalogować! Czy wy też to macie! ?( POMÓŻCIE! :(
|
ja tez sie nie moge zalogowac :(((((((
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |