![]() |
Nagrałem hack ...:(
wczoraj moja kolerzanka została zhackowana (pmielismy is na hunta) ale ...
sami z reszta zobaczycie :(:(:(:(:( @Edit: Ja dzis tez zostałem zhackowany :( macie tu link http://rapidshare.de/files/1260002/miki.rec.html |
uUUUUUuuUuuuU
Prze***ane eeeeeee eeeeeeeeee eeeeeeeeee .......
|
Uhkmm... Zonk...[*]
|
Je*** hackerzy
Za****** hackerzy coraz wiecej hackow widze :/:/
P.S - Z kad takie eq na 8 lvl !!!!!!!!! FORTERA ROX |
wlasnie ogladnalem filmik ***ani hakerzy
ps skad amsz takie eq? |
widac ze kolo ktory zhackowal gra na tym swiecie mogles label wyjac i bylo by wszystko jasne :P
a co do eqp moze ma inna postac :P |
Big LOL! dla ciebie Oo'
skąd masz takie eq na 8 lvl'u ?? O.o" |
MC ? Druid 11lvl x 10 ? Eq ? No tak ...
|
Cytuj:
|
13:51 Yanix Trio: Masz? Niewiem oco lazi ale moze to "masz film" Jezeli Sie Myle To Szkoda Ze Hack Miales
|
po co mu drut ma tylko jakiegos sorca na 9 lvl z mlvl ff i df i okrada ludzi co w tym trudnego muj qumpel za***al tak siana na calego c-seta -.-
|
Wedlug mnie, to jest udawane...
|
Współczuje hacka :(
Ps. Tez gram na Novej a Rhison to mój kolega xD |
A ja wcale nie współczuje, uważajcie co robicie, to nie będzie hacków, to zależy od was. To jest nauczka.
|
Cytuj:
to samo tutaj :] "16:24 Yanix Trio: musze reset kompa 16:24 Yanix Trio: ***any vir 16:24 Yanix Trio: ****a" ;d jakie ladne wprowadzenie |
lol
cekawe nagrales hacka i skad masz taki sprzet na 8 lvl;p
|
Cytuj:
Tiaa zgadzam sie z wami ;) |
Udawane jak nic, widać to od samego poczatku ;p Po pierwsze hacker jak juz wchodzi na konto to zmienia passy, więc jakby ten goc hakniety zmienil passy na swoje, tamten nie moglby wejsc. A wchodzili na zmiane. Po drugie hacker nigdy nie krzyczy ze jest hackerem, a tam cos sie wydzieral. A po 3 o czym miłbyć to filmik? Bo jakiś taki nijaki początek, nie wiadomo o co chodzi (czeski film?) i ngle akurat hack. Dla mnie to jest mistyfikacja -.-
|
A skad niby "haker" niby wiedzial ze nalezy isc odrazu do AB ?
u mnie tez jest napisane ze mieszkam w AB ale rzeczy mam na edron ... troche takie dziwne to ... |
masz racje i do tego przecierz na poczatku jak bylo przelogowanie postaci wszedl o\po 5 sekundach (wylogowal sie i zalogowal) a jak hacker wchodzi to od razu go przelogowywyje (okolo 1sek.) to po pierwsze, a po drugie przelogowanie bylo tylko raz czyli koles ktory udawal zapomnial sie "wylogowac i wlogowac" tylko od razu zaczol mowic ze hacka mial, po trzecie najpierw zabilby autora filmiku a nie dal by mu za soba chodzic jakgdyby nigdy nic
PS. z takim eq to sie aola nosi! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |