![]() |
Triangle tower
mam 2 pytania dotyczące tej wieży.
1. Jak ją otworzyć? 2. Jakie potworki są na piętrach powyżej 3? |
Jesli staniesz przed drzwiami wiezy to zobaczysz na pustyni dzwignie pod kamieniami.Ona otwiera te drzwi.
na poczatek 3 szkielety, potem: 1 pietro 3/4 ghoule 2 pietro 3 ds'y 3 pietro 2 dsy, 2 stalkery, 2 ghoule 4 pietro monk, witch, dwarf geomancer a w podziemiach 1 beho i portal ktory przenijesie cie z 10 kratek od wiezy :) |
Lol ona sie sama otwiera!!JEst dostepna do 12.00!!
|
Tak? ok udowodnij mi to jesli grasz na eterni.Jesli sie sama otwiera daje ci golden helmet i pasy do mojego chara ok?
-.- |
A skąd ty weźmiesz golden helmet tylko mi powiedz :)
|
@Blos Tius
Ona sama się nie otwiera. ktoś musi ją otoworzyć dźwignią(pare kratek w linni prostej od dźwi). A to że akurat przed 12 jest otwarta-ktoś był o 11 i sobie otworzył, żeby pozabijać sobie troche Dsów. |
Wieża
I co trzeba zachrzaniac na okolo aby ja otworzyc Troche glupie :D
|
omg
Blos Tius co za noobek gratz wielkie brawa dla tego pana co powiedzial ze trialnge tower sie sama otwiera -.-
zeby ja otworzyc musisz isc na pustynie i ociagnac za dzwignie obok rzeki wiec jak kiedys widziales ze byla otwarta to niemow ze sama sie otwiera! |
Cytuj:
|
Pytales co jest w wiezy.
Piwnica - beholderek kochany... tyle twohanded swordow mi zostawil... uwielbiam go, bo ma malo miejsca zeby uciekac :D Wyzsze pietra: -ghoule -demon skeletony - tez kochane, mind stona zostawily :] polecam metode na stealth ringa albo niewidzialnosc, nie maja za bardzo gdzie uciekac wiec fajnie je sie tam zabija. -stalkery - troche upierdliwe ale wystarczy: hop na schody i GFB - powtarzac az do skutku :] - a na samej gorze mnich (loozik), wiedzma (loozik) no i o zgrozo!! GEJ! ee znaczy geomancer :/ z tym to sie napocilem.... ale nagrode moze jakas dostaneisz jak uda ci sie zabic ich wszystkich ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |