![]() |
Shielding...
Ja wyrównać shielding?? Mam skille 74/69 i chcialbym podciagnać shielding... Ja kto zrobic ?? Trenić na full defie czy co ?? :P
|
Najlepiej. Wlaczasz full def i train...
|
Idź sobie na minotaury (najlepsze stforki do treina) niech cie obtocza (ty ich nie atakuj) i atakuja w ten sposob bedzie rósł shielding a atak nie. 2 sposób to do treningu weź sobie np. 2 raty, albo 2 wolfy i z kimś trenuj. Wtedy rośnie i shielding i atak, ale shielding troche szybciej :D
|
Cytuj:
A wiec tak jak powiedział Sajan, ale jak cie te minosy obejda to wlacz ful def. |
Cytuj:
najlepiej rób tak: bierzesz raty albo co kolwiek co cie moze bic i stoisz to najlepszy sposób ale jezeli bardzo cie to nudzi to zawsze jak afkujesz (np musisz zjesc) bierz sobie potforki, po jakims czasie shield ci pójdzie :) ale bedzie sie wyrównywal |
ej ja tez mam pytanie czy jak chce wyrownac shielding to czy musze potwora (2 minosy)atakowac czy nie
|
Jejeku, znowu te same pytania...
1. Więcej niż dwa potworki bijące Cię nic nie dają. 2. Musisz ranić do krwi potworka przynajmniej raz na 30 sekund. Jeśli tak będziesz robił, to atak będzie rosnął bardzo wolno i zasadniczo shieldingiem powinieneś dogonić sword/axe/club. 3. Samo to, czy masz full def czy full off nie ma wpływu na to, czy szybciej będzie rosnął shielding, czy atak (sword czy cokolowiek). 4. Nie widzę sensu trenowania samego shieldingu, żeby mieć równe skile. To jest właściwie jeden z najgłupszych sposobów na marnotrawienie czasu; szczególnie z takimi skilami, kiedy +1 dostaje się po wielogodzinnym treningu... 5. Bronie i przedmioty -> Cała prawda o treningu. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |