![]() |
Zabił za Fire sworda...
Oto artykuł który znalazłąm na chinese.pl. Moze tu chodzi o tibie ? Bądz co bądz to mnie zaintrygowało...
Cytuj:
|
a ja na to, ze mi to zwisa i powiewa - najluzniej mowiac. Debile zdarzaja sie jak widac wszedzie, nie tylko w pl.
|
Takim oto sposobem słowa "Me no pekay, no kill me plx" wkraczają w nowy wymiar...
|
$vboptions[postminchars]
|
Ale zobaczcie tą dziwną zależność... niby to Japonia jest tak rozwiniętym technologicznie krajem, dzieci tam już od najmłodszych lat mają styczność z wszelką elektroniką i komputeryzacją, a jednak to właśnie tam jest większość z tych przypadków. Chociaż z drugiej strony być może to właśnie przez to... po prostu co za dużo to niezdrowo. A co do Chin... może oni nadal gdzieś w podświadomości mają sposób myślenia ich przodków, gdzie życie nie było tak ważne, liczyło się państwo, nie jednostka, przez co przy zabiciu małej grupy osób nie było aż takiego zamieszania. Tyle ode mnie na ten temat. Wiem, że niby jestem obserwatorem, ale jednak chciałem napisać posta.
|
Phew... Sa idioci i psychopaci.....
|
Eee... chyba podkolorowałeś tego newsa (lub ktoś inny) bo czytałem, że chodziło o zupełnie inną grę bodajże to było Legend of Mir któraś część. I jestem pewien bo to jest dokładnie ta sama sytuacja. Pozatym fire sword za 3 tysiaki - to było by śmieszne :P
Jeżeli ktoś myśli, że dzieci w Japan są normalne to zapraszam tutaj pamiętnik Amerykanina pracującego jako nauczyciel języka angielskiego właśnie w Japan... można się polać, przeczytałem wszystko i po prostu... LOL. To tak btw. bylo :P |
hum... my się w szkole bawimy w tibie ale bez przesady... za fire sworda hahahahhahahhahahahahahha
słyszałem ze w jakiejś grze zdobyli jakąś szable i na spułe mieli (1, 2 tyhodnie i 2, 2 tygodnie)i że jeden to sperzedał za równowartość 3000zł i drugi po zabil |
Counter nie istnieje. Tak naprawdę to ty obracasz się w okół countera. Zapomnij o nim. Bądź pozdrowiony Kwiecie Lotosu ! PK's coming, pomyślcie co będzie, jak chińczycy będę obracać sięw okół WoW, albo on w okół nich ! Bądźcie pozdrowieni, Spadające Wiśnie !
|
"Dla mnie masz czajna" jejku nie straszcie mnie moja kolezanka jest rumunem/chinczykiem sam niewiem :(
|
Idioci tez przechodza ewolucje...zaginione ogniwo :/
|
Cytuj:
Oh ROFTL! ROFTL ROFTL! ROFL ROFTL ROFTL! Przepraszam, czy wracajac do domu wpadles pod tramwaj? Nie? A pieprzysz, jakbys wpadl. -.- Kto cie tu straszy? I co ma do tego twoja kolezanka? |
Cytuj:
troszke mnie nie zrozumiales ale to szczegol |
Ja tam tego nie rozumiem i nie chcę zrozumieć. Trzeba mieć naprawdę poprzestawiane klepki żeby tak reagować...
|
Bah...
To nie tak bylo dokladnie... Na tibianews byla krotka wzmianka o tym na poczatku tego miesiaca, ja pogrzebalem i wiecej znalazlem. Otoz pewien gracz z Shanghaiu porzyczyl swojemu kumplowi bardzo rzadki miecz(Dragon Sabre) z gry Legend of Mir 3. Ten sprzedal ten miecz za rownowartosc okolo 673 euro. Prawdziwy posiadacz poszedl i zglosil ten fakt na policji, jednak policja nie przyjela zgloszenia kradziezy czegos co naprawde nie istnieje. Zlodziej obiecywal prawdziwemu posiadaczowi ze odda mu czesc tych pieniedzy, jednak prawdziwy owner nie wytrzymal i dzgnal kilkakrotnie nozem zlodzieja w lewa czesc klatki piersiowej. Zabojca oddal sie w rece policji i juz zostal uznany winnym morderstwa z premedytacja, wyrok nie zostal jeszcze ogloszony(przynajmniej w necie, nie znalazlem :/). Dodam jeszcze ze zabojca nie byl kims kto ma malo lat, ten czlowiek to 41 letni, dorosly mezczyzna. Wiek zabitego nie zostal nigdzie podany :/ Po tym incydencie zaczely sie toczyc dyskusje na temat kradziezy przedmiotow z gier online. Moze wreszcie prawo zostanie zmodyfikowane tak aby zlodzieje wirtualnych rzeczy nie byli do konca bezkarni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
OMG, pozna pora zle na mnie dziala :P Tak bardziej serio, Chinczyk mial racje i tyle. |
Cytuj:
Mozesz mi powiedziec co maja Polacy do tego? Przeciez tam nie bylo zadnego Polaka wymienionego. Moze bys tak nauczyl sie czytac ze zrozumieniem? Albo lepiej leczyc bo jak slyszysz ze ktos cos ukradl to odrazu mowisz ze Polak... |
Cytuj:
Rozumiem, ze mozna sie wkurzyc, gdy ukradnie ci cos znajomy. Mozna go wyzywac, pobic, ale nie ZABIC. To juz jest naprawde pogiecie, zabijac kogos za marne 670 euro... |
ludzie za 15 zl zabijaja, a ty nazywasz 670 euro "marnymi"...? Brawo...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |