![]() |
Minotaur Guard solo by 7 paladin
Oto jak ja moim palkiem na 7 levelu postanowiłem się wybrać na mino guarda.Byłem przekonany że będzie jeden on ale .... SAMI ZOBACZYCIE :)
Oto link: http://rapidshare.de/files/1275606/m...7_pal.rec.html ,,|,,(^_^),,|,, COMMENT PLZ ,,|,,(^_^),,|,, |
Jestm pierwszy zaraz obrejze i powiem :D
no gz lvl i skilli nie najgorsze no i ostatni minuta łowienia była bardzo przejmująca @up: dostalem ostrzezenie zato ze napisalem ze jestem pierwszy hahaha dobrze JESTEM DRUGI !! J A P I e R D O L E !!!!!!! 2 razy dostale m ostrsezeie za tego smaego posta :[ |
Ehh nic ciekawego... zrob 6lev, zaloz leather seta, arrowsy, ihs, bag i solo draga.. wtedy powiem gz ;]
|
GrRrR
naprzód obejrzyj pożniej komentuj!!!
|
Cytuj:
tak pieknie piszesz ze sie wzruszylem <placze> |
LoL i nic więcej :P
|
****a nastepnemu sie nudzi...
|
Ludzie czy trzeba na okraglo kogos objezdzac bez sensu. Po co komentujesz skoro nawet nie obejrzales. Szukasz zaczepki to obejrzyj i krytykuj co chcesz ale niech to bedzie uzasadnione, jak cie widza tak cie pisza nie wiesz??
Co do filmu to nie wiem czym sie tu specjalnie podniecac. Przeciez co za klopot go zabic skoro przed nim uciekasz i on cie nie dotknie. Gdyby to byl rycek za 15lvl powiedzmy i skilami 50/50 i bronia typu spikesword to mozna podziwiac kolesia za odwage ale tu to co. Dobrze ze taki krotki bo i tak zaluje zmarnowanego czasu. Wez sie ze porzadne filmy jak cos chcesz sie wybic a nie robienie z dupy widowiska. |
fajne
Cytuj:
|
Ja knightem na 12 lvlu bez problemu solowalem :P :P tracac przy tym 40 zycia ;-) a paladynkiem to mozna bez problemu uciekac :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |