![]() |
Problem
;( :) Witam mam problem dziśiaj oglądałem film Przez Tibie Cam 102min ale w czasie przewijania gdy dobiła 50 min nagle sie wylonczyl film i to juz nie pierwszy przypadek już nieraz tak miałem co mam robic prosze o Pomoc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chłopak ma problem wiec sie przejol, a ty Dejvo mu tak wyjezdzasz.... Troche wyrozumialosci, nie wszyscy som mistrzami wiata w informatyce i elektronice tak jak ty.... Chłopcze nie martw sie prawdopodobnie to nic takiego, jednakze nie umiem Ci wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje... :( Pozdro |
Heh
Juz naszczescie wszystko dziala Panu ktory 1 odpowiedzial oswiadczam ze jest debilem Panu nr 2 dziekuje za wsparcie duchowe zadnych keylogerow niemam ani trojanow i niema keylogerow w Rec!!
|
No super, może jednak debilem jest założyciel tak bezsensownego tematu?
Może napisz tutaj, co Ci jeszcze nie działa, w czym masz problemy (wcześniej użyj opcji szukaj...) i chętnie Ci poradzimy! 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chyba, że wolisz pana nr2 który cie tylko pocieszył i powiedzał, że niewie co jest... A zato pan nr1 powiedział ci co może być wgrane, co jest wgrane, i co masz........A ty go zato debilem nazwałeś za to ze ci powiedział co jest wgrane ja sądze, że to ty jestes niezły debil....
|
ja też miałem taki problem i musiałem kupić pyte główną bo mi sie sfajczyła przez te filmiki keyloggera też miałem i wiruska :D :D musiałem dac 150 zeta za to :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |