![]() |
Nowi moderatorzy forum
I tak oto zakończył się kolejny konkurs na moderatorów naszego forum.
Zgłoszeń było bardzo dużo, w tym sporo osób naprawdę niezłych, w związku z czym dość długo debatowaliśmy w naszym gronie nad tym, kto ostatecznie powininen być moderatorem. Konkurs był ogłoszony 2 tygodnie temu na forum, i przez tydzień mozna było się zgłaszać. Potem aż tydzień zastanawialiśmy się, kogo wybrać. I tak oto te 5 osób poszerzyło grono członków zespołu Tibia.pl Dabek, Raul i Cors Ent będą od teraz Supermoderatorami (czyli modkami całego forum) Dwimenor oraz P.l będą moderatorami działów związanych z multimediami, gazetek, poradników, newsów i FAQ. |
I'm looser.
|
2 podejscie nieudane ;) Tym razem za to mniej niespodzianek. Gratz dla nowych
|
widzac wypowiedzi m.in Dabka czy Raula mysle ze to doskonaly wybor poniewaz widac ze znaja sie na Tibii i posiadaja wysoka kulture osobista.Powodzenia dla nowych modkow
|
Gratz dla tych Panow!!!! ;]
|
Gz...a gdzie ja? :P heheh. Moze teraz bedzie lepszy poządek i tematy typu halp mi blx będa szybciej usuwane.
|
Tak na początek to chciałbym powiedzieć, że jak coś z***ie to nie moja wina. Dopiero się uczę. I jeszcze jedno, wiedziałem od początku, że wygram. :P
|
Gratulacja Raul, Gratulacje P.L.
Ale zdziwiło mnie że nie dostali się: 1. Superman 2. Tana 3. Gewof 4. Itd. Znam naprawdę tylko raula i P.L. I troszkę dwima z posów, reszta nieznani dla mnie usezrzy. Cóż mam nadzieję że się poznamy i że będziecie dobrze pracować dla forum :] PS - Przegrałem, trudno - może po prostu nie czas na tob ymb ył modkiem? Może ten czas nie nadejdzie w ogóle? Zobaczymy XD Powodzenia w przyszłości nowi - hehe |
Gz wszystkim nowym modkom. ;)
|
Cytuj:
@Topic : Coz, gratuluje nowym moderatorom, zycze im milej i lekkiej pracy, o ile taka moze byc ;). Strzezcie sie ciemnej strony mocy! Taka mala dygresja : chyba najbardziej zasluzony jest dwim, chociaz raul tez niczego sobie. Oczywiscie tym zdaniem nie chce podpasc innym modkom ;) Reise, Reise ;) |
Ja jestem ciekawe kto? ile? komu? dał? w jakiej walucie?
GRATULACJE dla nowych modków ^^ I MAMY MODERATORA Z SANOKA XD |
Gratulacje... Spodziewalem sie troszke innych osob ale coz.....
|
Niezły hardkor...więc jednak, do trzech razy sztuka:P.
Miło, że mnie doceniono:). Gratuluję reszcie wybrańców i ide sie zapoznawać z nowymi opcjami...życzcie mi powodzenia co bym czego nie popsuł:P |
Wielkie gratz dla wszystkich nowych modków ^^ W sumie to jestem zaszkodzona tylko jedną osobą, reszty sie jak najbardziej spodziewałam.
|
Do Raula
Cytuj:
*wystarczy ze raul wie o co chodzi:D ps. wypadl mi dzis Castle shield!!!!!!:) A RESZCIE TEZ GRATULUJE Z CALEGO SERCA:d |
...
Cytuj:
aleś ty skromny.... :P (tylko tyle.... na razie....) |
Cholera... Raul, bucu, musiałeś mnie przelicytować swoimi dwudziestoma tysiącami? Ja jeno piętnaście wysłałem, cholera!
A tak WoGle, to gratuluję nowym moderatorom. P.S. Uważajcie w ciemnych uliczkach i publicznych toaletach! ;P |
to taki konkurs wogle był -.- ? jak zwykle wszystko co najlepsze mnie omija <sigh>.. no cuż... gratz dla was :P <buu> a mogłem to być ja hrhr i tak pewnie bym nie był
@EDIT: nie ma to jak być skromnym :) |
Nic, tylko pozostaje mi pogratulowac. ;)
|
[rzadko spotykany uśmiech= nieszczery XD] Gratz! [/rzadko spotykany uśmiech]
Co mam więcej powiedzieć? Emmm... Może... No... Kurczę... Powodzenia, tak! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |