![]() |
Pytanko:GDZIE MOZNA EXPIC PALKIEM W CARLIN
Pytanko:GDZIE MOZNA EXPIC PALKIEM W CARLIN.
|
Zalezy jaki lvl. Najpierw to bugi, trolle pozniej ghostland. Ale i tak lepiej sie przeniesc do Ab gdzie masz trolle, elfy, slimy, ghoule, orki i duzo duzo wiecej.
|
Najlepiej to przejdz sie do AB i tam na trole :rolleyes:
|
MAM 8 LV
|
Idz do AB, tam sie spoko expuje i masz duzo potworów do wyboru, ale z 8 levelem najpierw polecam na trolle a puzniej na roty ghule. Ze slimami na niskich levelach radze uwarzac poniewaz sie rozmnazaja i moga cie otoczc i zabic a jezeli jest ich grupa sa naprawde grozne.
|
jeeeezuuuuu..... idz do podziemi i na bugach albo spiderkach albo posion spiderach, pozniej na 9lv idz na trolle chyba ze juz je rozwalasz od poczatku.. znajdz klucz takim domku w carlin bo bedziesz mial pozniej problemy z wyjsciem/
|
wejdź do kanałów carlin jest tam pełno bagów i podobno slimy ale nie jestem pewien bo nie spotkałem :P
-------------- Fargass 9 poziom Mag 17/17 3 mlev Hiberna |
Zalatw se klucz i idz pod koscół na trolle ich jest tam bardzo bardzo duzo a one mają zeza
|
Cytuj:
|
To jest carlin:
http://tibia.pl/images/maps/carlin.gif A Kościół jest oznaczony cyf 1 (słownie: Jeden) Lepiej nie będę mówił skąd klucz bo jeszcze dostane coś z literką (Q) Edit: To raczej nie jest Kościół tylko krematorium (do mrożenia zwłok) bo tyle tam trumien... Brrrrr!!! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Carlin?
Carlin to lipa!Pierwszą postacią ta troche czasu spedziłem,marnowanie czasu!Pózniej stwierdziłem ze najlepiej jest na wsępie wybrać sie do KAZORDOON tam zaraz obok znajduje sie 6 kopalni wszelkiego rodzaju dwarfów oraz wiele miejsc występowania minosów!Tam najlepiej spedzić czas do 18 lvl przynajmniej!!!Noi ten kazordoński klimat :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |