![]() |
HELP<niesłuszny dead>
Mozecie mi pomóc , niewiem co teraz zrobic ...
Łowilem sobie rybki w thias i wyswietlil mi sie komunikat o zapisie stanu servera ... wiec zostawilem goscia zeby mu podrosla mana i odszedlem od kompa ... jak przyszedlem to dalem na zalogowanie i pojawilem sie w carlin 8o ,a co lepsze mam wpisanego dead-a od mino guarda .. ale jakim cudem ze wszystkich rzeczy zostala tylko wędka :( 0 kasy 0 ryb 0 eq. Do kogo mam sie zglosic z tym problemem ?? |
A czemu niesłuszny?
Zostawiłeś postać bez opieki, ktoś Ci zlurował mino guarda i padłeś. A na dodatek miałeś pecha że Ci wszystkie rzeczy wypadły. Nic nie poradzisz... |
Zawsze jak jest zapisywanie serva wylogowywuj sie, bo sie problemy robią B)
|
no dobrze mógł zlurowac ... ale po zabiciu postaci niewypada wszystko .. dlatego cos jest nietak .. i do kogo mam z tym poblemem sie zwrócic
Po poprzednich zabiciach wypadala mi 1 rzecz a teraz mi 1 zostala ... i to do tego wędka ;( |
Cytuj:
|
Teraz masz nauczke, nie zostawiaj postaci afk, wiele ludzi tak robi a pozniej maja pretensje do niewiadomo kogo.A co ci wypadlo?
|
Cytuj:
I powtarzam - do nikogo sie nie zwrócisz i nikt Ci z tym nie pomoże - bo też nie stało się nic niesprawiedliwego. Uważaj na przyszłość... EDIT: a jednak, za powli pisze, 2 osoby mnie wyprzedziły o.O |
Cytuj:
No dobrze skoro upieracie sie ze to pech to powiedz jakie szanse sa na to ze wypada 90% eq. a czy wogule na tibia.com piesze ze to możliwe... :( odechciewa mi sie grac... tyle na to pracowalem .... |
Na kazda rzecz jest 10% ze spadnie... Akurat na wszytskie wypadlo- masz poprostu pecha
|
No miales jakies 2% szans ze ci wszystko wypadnie, chyba nie masz sczescia :P:P
|
Cytuj:
|
mnie polecial k arm fire sword tower shield i crus helmet i zostaly mi tylko legi ;p(knight); przezucilem sie na paladyna ale nie potrafilem nim grac(lag=dead)teraz gram duidem i jak narazie jakos mi idzie(tylko 1 dead :P)
btw. co Ci polecialo?:P |
i kogo to obchodzi że straciłeś prawie wszystko?
Jak zostawiasz kompa z tibia włączoną i odchodzisz to dobrze ci tak że dednołeś buraku jeden! |
Cytuj:
Offtopic Kiedy jest "Reset serwera" można dawać log outa nawet na potworkach, nawet ze skullem (white & red). Dlatego dużo ludzi PK'uje. Zabijesz jakąś osobe, masz skulla, zbierasz loota, goni cię 10 innych a ty log out :P . Po ponownym zalogowaniu po restarcie nie masz już skulla tylko loot z tamtej postaci :) . |
do nikogo masz pecha ze ktos ci zlurowal mino guarda i prawie wszystko ci wylecialo. mowisz ze ryb nie masz a ryby w bp miales ta? a bp zawsze wypada. ja na jednej postaci czym wiecej dedow mialem tym wiecej rzeczy mi wypadalo. a ty napisales ze przy wczesniejszych all ci nie wypadlo teraz ci wypadlo i pech AFKERZE
|
Cytuj:
Stracisz wszystko= trudno uszy do góry i ciupiszesz dalej... B) |
moze bys tak powiedzial ? a moze nic nie wylecialo i robisz balagan na forum
-.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |