![]() |
HeroHunt....czyli 48 Elite i 80 Royal na hero :)
Link
niesetety 48 lvl mimo że było 11k expa do 50 :(. Wszedłem z moim braciszkiem sharpem na dla i draga dostałem combo i? You are dead. |
Mam pytanie dotyczące filmu, a dokładniej problem:
Jak włączam link to zamiast okienka z opcjami "zapisz" lub "otwórz" plik wyskakuje mi strona z napisem na górze: "Ad-financed 1-Click Webhosting + Webspace". Pod tym jest "RapidShare is an absolutely free web-hosting service for providing webspace on our servers without the need to sign-up. The whole web-service is ad-financed. More infos can be found in our FAQ. Due to legal reasons we log uploader's IP-addresses.". Pod tym jest pole do wpisywania, a na prawo od tego pola opcje "przeglądaj" i "upload". Pod tym są jeszcze jakieś napisy. Gdyby ktos napisał co to jest i co mam zrobić, aby ściągnąć plik byłbym bardzo wdzięczny :) |
To coś to server Rapidshare. Proponuje zapoznać się z odpowiednim poradnikiem.
|
Dwimenor, wielkie dzięki :)
|
Aby sciagnac film z RApidShare nalezy kliknac "Free" nastepnie zjechac na dol stronki i bede odliczanie np. 70 sec. Kiedy sie skonczy, bedziesz mogl bez problemu sciagnac film. :)
Topic: Dosyc Ladny hunt :P Gratki :D |
Cytuj:
@TOpic FIlm spoko , gdyby nie ded :] |
Padlem wczesniej ;p Filmik wylaczylem bo mi sie nie chcialo krecic.. a zreszta nie bylo co :)
|
****a caly czas wlaczales privy i sie ie dalo ogladac. i podniecales sie masakrycznie.
|
Cytuj:
troszke pokazales newbiostwa(bron boze zla rzecz) na tym lvl nie wiedziales co jest za quest w tamtym miejscu i nie wiedziales ze tam trzeba stanac kolo tych filarow na tym spawnie gdzie biliscie hero bo moglo sie wam zwalic kupe shitu na glowe ;p ale ogolnie niezly filmik mi sie tam podobal ;p ja tez ciagle wylaczalem Twoje privy mnie to wkurzalo :P |
Blokowałem hero w tym miejscu 1 raz... -.- Zawsze chodziłem na Dobule Spawn albo Single. Na double jest lepsza jazda..ale aija go miała ;/.
Jak jestescie tacy madrzy to pokazcie cos lepszego...commentowac kazdy umie nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |