![]() |
Loocik na dl :)
Nudzilo mi sie wiec wyrwalem kumpla na dl .......... jak widac slusznie :D aby jutro poszlo na demonach ze szczesciem tak samo :)
http://img.photobucket.com/albums/v2.../DL/dsmirh.jpg |
JA CIE PIER****** Nieno dwa "rary" w jednym......
BTW. Wanna DIE??? <<<< Ech... Zazdrość....... Straszna rzecz :P:P GRATZ LOOTU!! Tylko pozazdrościć! |
Ne no jak to zobaczylem to mnie poprostu zatkalo. Loot boski mozna powiedziec :P
|
8o
n/c fart jak ***.... |
Gratulacje dla Qomar freak
Jak mam być szczery to ja chcę Ciebie shakować 8o Po prostu BRAVO !! :cup: Kiedyś i tak będę lepszy :evul:
-- Jeszcze jedno pytanko ;] Co było w bagu ?? Tak pytam :P |
Edytuj posty :P .
Nie no, gratz! Daj mi to plx plx! :P Kurde, skoro masz szczęście to chyba będzie sell 10 mpa! :-x Gratz jeszcze raz. |
OoOo wow graaaaaatz ;] tesh tak chcem :D
|
Ta a moze twoj kolega wrzucil to do death Dl, i ty o tym dobrze wiedziałeś i umieściłeś na forum żeby zbierać pochwały i gratulacje? Zadko widzi sie 2 rary w jednym ciele.
! |
kiedy mozemy sie spotkac na dwarf bridge a ja cie zabije? mam nadzieje ze nie zalozysz aola :P:P
Topic: Kurde super takie farta to nie widzialem !! powodzenia i sukcesow...naczy lootu :]... |
~¤COŃGRa†ÚŁA†IÓѧ¤~ I HoPÉ ˙YőU ĐIÉ aŃD LO§É I† !
|
pfff..
omfg n/c 8o
gz, oby na demonkach jutro poszło lepiej :p |
Cytuj:
Musze Cie zawiesc.........ja 1 otwieralem dl to wiem jak bylo :) a co do tego czy podzucil....hm.......on nie mial tego ani ja , wiec.....nie wiem jak mugl podrzucic.......nawet jesli gdyyby mial to bym tal na koncu lootpicka tez by bylo dobrze , pochwal jakos nie musze zbierac chcialem sie tylko podzielic tym ze 2 rary w dl to jest mozliwe bo akurat mi wypadly , jakby mi nie wypadly nigdy bym nie przypuszczal ze to pozliwe @ upppppppppppp a bagu byl energy ring :) |
No dobra wierze Ci ty pierd*lonY fuksiarzu!! :P :P Mass fart ;]
|
Jesli moge...........to dorzuce cos z przed chwili :) jak widac cos w stuffie sie zmienilo :P
http://img.photobucket.com/albums/v2...ilssssssss.jpg |
o kurde!!!!GrAtZ!!!!!ale FaRt 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Wiesz... ewentualnie mogles miec loot dsm i rh, a na koniec huntu podlozyc ze niby loot z jednego dl ;) I tak gratz.. tylko jezeli ty wzioles dsm i rh to ten twoj shooter chyba nie czytal poradnikow o dzieleniu loota ;)
|
WIesz.........czytalem troche.........ale co ty mozesz wiedziec co on dostal hm ?
wlasnie tak myslalem....... NIC :] .........szczerze to ja mu wisze pieniadze za to :) jak juz.......i nie ywpominaj mi co kto nie wie o dzieleniu loota jak nie jestes w tajemniczony hyhy :P ;) |
:p za***isty loot :]
|
Amagad <wow> jednym slowem gratz0r !!
|
OO asz mnie zatkalo
GZ loota |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |