![]() |
Demon i domek dla Facc?
Mam pytanko. Czy mozna miec domek jesli niema sie PACC?? A !! I czy mozna isc na demony bez PACC?? Mój kolega uwaza ze bez PACC nie mozna miec ani domku, ani isc na demony !!! 8o
Na screenach na tibia.pl i nie tylko widzialem ze mozna isc na demony bez PACC, ale nie wiem jak jest z domkiem!!! Mozecie mi pomóc?? Z góry dziekuje !! |
Na Demony bez PACC nie pojdziesz... Najsilniejszy potwor dla FACC to Warlock. Domku nie mozesz miec bez PACC, ale mozesz wchodzic do domkow jak cie zaprosi do niego jego wlasciciel.
|
Gdzie widziałeś że można iść na demony z facc ? (daj linka chętnie pójde) :D NIE MOŻNA IŚĆ NA DEMONY BEZ PACC. Do domku może cie tylko ktoś zaprosić.
|
jak to
ale demony sa na Edron a tam moga wchodzic tylko ludzie z PACC, tylko ze Warlock tez jest na Edron. A dlaczego nie pojde na demony bez PACC??
|
Cytuj:
Sam sobie odpowiedziales - dlatego, ze demony sa na Edron, a tam moga wchodzic tylko ludzie z Pacc :P |
Cytuj:
Warlocka możesz jeszcze w MOLTS spotkać, tam też możesz _zobaczyć_ Demony (Facc area). Domku posiadać na własność nie możesz. Możesz dostać Invete do niego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |