![]() |
Lurniety gs I Zemsta Sorka czyli: Tobi W Akcji!!
Close Topic Please, zeby nikt niezbumpował na przyszłosc. Niezachowa sie to takze dla potomstwa. (Oile to ktos wogule czyta)
|
@up
a kogo obchodzi, że ściągasz?? ME FIRST PLX!!!11 -.- @topic troche nudny, ale fajnie zobaczyć filmik ze starej pacerki ;) |
Cytuj:
|
Spoko film bardzo mi się podobał, już wiem czemu niemieszkam w venore :D
|
tobi gz mlv i gz filmiku i wogule zaje****ty jestes. :D
|
Cytuj:
Topic: O kurfa filmik za***isty ale dal zaduzo geyloggerów szkoda :( Plax Plax!! |
Po kiego ***** się pchałeś tyle razy tym knightem na gsa? ;)
|
Cytuj:
|
Hrhrhr
Gz Zabicia GSa. (prawie solo ;) ) nudne bylo lazenie na niego tyle razy ;/ mogles pujsc po pierwsyzm dedzie go zabic czy cos.. bo te dedy knighta byly bezsensowne.. i malo zabawne ;/ (obiecalem ci to w na prv xD ) no i ja tam bylem jak wracalem z pohu z nabitym 60 lvlem... plus to ze jesets w mojej gildi fim oceniam na 10/10 :P
|
no niestety pacera jest nasiaknieta noobami typu zutixe,zelus czy jako on sie tam zwie.Wczesniej gralo sie na pacerce przyjemnie teraz to sie zygac chce z tymi noobami a mowia ze br to najwieksze nooby a mi sie wydaje ze oni sa bardziej inteligentni od nas.Filmik byl ok i jak next time dowiesz sie o gsach bierz sdki i bz wachania kiluj tylko tak wytepimy noobw :P
|
Tego gsa moglem zarabac odrazu ale chcialem sie moim knajcikiem pobawic, ciagle kwiatkowi pisalem zeby niebloczyli mnie z gsem ale nikt niesluchal wiec gsa zabiłem.... :D :D :D :D :D :D
|
Niezle tobi niezle :p a kwiatek niech sie strzeze ma "huntet" u mnie :]
|
Cytuj:
Uhmm... Rolnicy Pacery vs Kwiatek?? :D |
hah!
gz, fajnie! 8o
|
Fajne!
Fajne! Fajne! 8o
|
Spoko filmik. Fajnie padałeś LoL