![]() |
Pekendo na Arcanii
Pkowanie by Raimel w najlepszym wykonaniu -.-
TUTAJ LINK Film pokazuje Pkowanie 25 Druta z 2 Fire devilami. Oglądnijcie i comment plx btw. nie piszcie że transfer przekroczony bo to republika ( wtedy wejdźcie za godzine ) i będzie działać :) |
Spoko pekowanko. Loot tez nie najgorszy byl. Ogolnie gratz.
ps. Masz racje. Pekowanie wciaga. Down: Przepraszam, ale kto jest pierwszy?? :P Cytuj:
|
Jestem pierwszy huahuahuahua wymiatam jak obejrze coment plx dam plx kk? plx! editne no i plx , najpierf pogadam z kolegami z br oK? to fajne izomy razem rzebramy pod depo w kazo i wogUle fri itensy zbeieramy na naszej ukohanej antice i dali nam knajfa i dadzera i dali nam tesz nawet runke LMM i dzzikei niej mialem zajefanego best monsztra solo a byl nim... dwarf! ta wziolem weszleh do jaskini trolli a tma lured dwarf, to ja: OH FAG! i uciekam i bije z lmm :baby: d0stal nub i go dobijam i dobijam i dobijam i dobijam . i dobilem i dednol. lucik fprost nie do pobicia, czyli haczet i grzybek. haczet to moaj nowa bron 8o jestem poniecony i nie lubie nubkuf!
PS Jak macie fri itens plx , to hetnie wezme na sekurze plx plx msg me in dy gej! Aha i plx nie dafajcie keyloggerow tylko itens. BUY FRI ITANS ! A tak serio: Akcja fajna, ale miales cholernego pecha jak Cie dopadl ten koles, co Cie ubil. Fajnie sie pekuje z FD, przewaznie fajny loot, wiec gratz :] szkoda ze nie wyszlo! Ale... maybe next time :) Powodzenia, cya in the game! |
Hehe, pk'owanko fajne. Takie najbardziej lubie albo 2 fd albo 2 fe, zawsze komentuje jesli ktos umiesci taki film no i teraz to nastepuje. Bardzo fajny film. :]
|
tak, racja, ban byl sry pomylilem sie;P
|
miałeś szczęście :Pgratuluje bana i loota :)niezły filmik!
|
republika rox
|
Hehehe gratz :) Bardzo mi się podobało :) Loocik też niezły, gratz bana.
|
Fajny film jak reszta pkowania ale nich ktoś zrobi UH trapa ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |