![]() |
tak..........
|
Nudne i wcale nie śmieszne. Co innego iść z takim lvlem na cyca, to wtedy będzie coś (skille i ihy) ;P .
|
Nawet fajne SS'y z serii "kamikaze" :) .Bota ni będe się czepiał, ale przecież chyba na żadnym z ss'ów nie widać że go używasz, możliwe że się myle :p
|
To sie wlasnie nazywa lurowanie przez noob :confused:
|
#up2 mozna wywnioskowac po swietle ;)
|
@Rysa:
A nie wydumałeś swoim małym móżdżkiem, że on nie lurował stworków, tylko się zabijał za ich pośrednictwem? @topic: Też lubię takie zabawy. :) Zawsze, gdy kończę z Tibią (robiłem to już 6 razy :P) rozwalam swe postacie w taki sposób. |
Jaki Nobek!!
Up: gratuluje pomyslu...ja mysle ze jak masz dobra postac to lepiej sobie na allegro sprzedac za kase i poniej cos z tego miec,albo pomordowac i sie dorobic lootu !!!
Topic: Nobowskie zdjecia....;/ polowa polakow to noby( niestety ) X( |
"kto powiedzial ze 7 kgnihtem nie mozna dobrze poexpic? =P"
a gdzie ty tu masz expowanie??!! |
up x2 : aha, czyli ty jestes w tej polowie na pewno >.<
@up: nie zrozumiales ironii >.< |
Fajne SSki :D
Nawet mi się spodobały :P |
I say only one: LOL
|
Cytuj:
|
heh
Gosciu wiedzial ze nie zrobi zadnych pozytywnych ssków z hunta albo co to stara sie chociasz dednąć z humorem :D
NIck: Calmera Druid Master Swiat: Calmera LEV: 21 -----magic 45 Best solo: Gs |
Ehhz to nie jest zabawne :P
Każdy to umie, a najlepiej n00by xD |
wycieczka po tibi w celu odkrycia mapy czy tez nudy?
|
I gdzie tu niby ma być "fast exp style". Jedyne co tu widać, to nOObowanie na maksa :p . Ile exp zdobyłeś? 8o
|
Mnie nie zachwyciło szczególnie............ tak sobie przeszlo bokiem....... :confused:
|
a mnie rozbawiło rotfl
noobiki rox! :P |
Fake? Czy mi sie zdaje? Bo 2 wooden shieldy w lapach? O ile sie nie myle nie da sie.....
@topic E tam takie zdiecia to se mozesz.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |