Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pk/wojna, czy jak to nazwiecie[Morgana] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32547)

Khazam 18-04-2005 02:28

Pk/wojna, czy jak to nazwiecie[Morgana]

Pewnego dnia na nowym swiecie wpadlem sobie z kumplem na resp smoka w ank, wpadlo 2 noobkow z Br, zaczeli lurowac, usuwac parcele, brac rybki i takie tam... so they died, chwile potem zjawila sie chmara br z jednej gildii, trzebabylo chwilowo uciekac do dp z powodu braku sdkow. Dalszy ciag historii znajdzecie tutaj:

http://members.lycos.co.uk/pawel999/warrrrrec.rec

oraz na http://members.lycos.co.uk/wojtusn/tibiaaaa.rec

Milo by bylo gdybym jakies komenty zobaczyl, bila sie dla was ekipa z titanii/iridii :)

Lord-Nitro 18-04-2005 07:18

Potem was dopadli ?

Marczio 18-04-2005 19:44

Zapowiada sie interesujaco :) dodam edita jak obejrze pozniej

Dark Immolator 18-04-2005 19:56

WoW

Lol... Filmy zmiataja... zwlaszcza ten poczatek pierwszego

Disco Bear 19-04-2005 22:20

Kręcimy tylko filmy wysokiej jakośći :D

i nikt nas nie dopadl ;p

Player Killer 19-04-2005 23:20

Niezły filmik :) Jedyne co moge wam zażucić to że słabo trafialiście z sdków, ale ogólnie spoko.

blejzy 20-04-2005 02:39

dobre, fajne akcje pomimo niskich leveli

Rynek 20-04-2005 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazam
Pewnego dnia na nowym swiecie wpadlem sobie z kumplem na resp smoka w ank, wpadlo 2 noobkow z Br, zaczeli lurowac, usuwac parcele, brac rybki i takie tam... so they died, chwile potem zjawila sie chmara br z jednej gildii, trzebabylo chwilowo uciekac do dp z powodu braku sdkow. Dalszy ciag historii znajdzecie tutaj

Po pierwsze to nie sa BR tylko Hiszpanie po drugie sa bardziej wporzadku niz niektorzy polacy wiem bo ich znam tak jak ja graja na Harmoni wiec prosze o zaprzestanie wszelkich atakow na nich bo to moze sie dla was zle skonczyc poniewaz ci gracze maja doswiadczenie niektorzy z nich posiadaja postace na 100+ levelach chodzmi i o to ze moga waz rosniesc jak chca ja oczywiscie im pomoge bo sa to moi przyjaciele takze jesli chcesz wojny to napisz.

Palladni 20-04-2005 12:10

Fajny filmik fajny :) Hiszpanie to takie kozaki sa :D Gdybym gral na morganie chetnie pomógl bym B)

-Res- 20-04-2005 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rynek
Po pierwsze to nie sa BR tylko Hiszpanie po drugie sa bardziej wporzadku niz niektorzy polacy wiem bo ich znam tak jak ja graja na Harmoni wiec prosze o zaprzestanie wszelkich atakow na nich bo to moze sie dla was zle skonczyc poniewaz ci gracze maja doswiadczenie niektorzy z nich posiadaja postace na 100+ levelach chodzmi i o to ze moga waz rosniesc jak chca ja oczywiscie im pomoge bo sa to moi przyjaciele takze jesli chcesz wojny to napisz.

zauwaz ze to ONI ich zaczeli lac a pozatym oni SA NA MORGANIE wiec ty nic nie zdzialasz na harmonii

dynastrius 20-04-2005 14:14

cool

to bylo wyrypiste a z tymi sd xD ;) ;) ;)

Rynek 20-04-2005 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Res-
zauwaz ze to ONI ich zaczeli lac a pozatym oni SA NA MORGANIE wiec ty nic nie zdzialasz na harmonii

Nie wiem czy wiesz ze istnieje mozliwosc posiadania dwoch a nawet wiecej postaci Posiadam postac na Morganie takze chetnie pomoge moim Hiszpanskim braciom.

Disco Bear 20-04-2005 20:37

hahha ci twoi "brazole" wlasnie pokazali na filmiku jakie z nich kozaki haha
to ze maja 100+lv nic nie oznacza.

I to nie my zaczelismy
Huntowalismy dragi a 2 przyszlo i zaczelo na nas lurowac, przesowac nasze parcele do ucieczki.
Mysleli ze ich niby "gildia" ma powera i moze sobie PA robic, to dostali na co zasłużyli.

Aristo~ 20-04-2005 21:14

Nice Pvp
Ja osobiscie w zadne wojny na Morganie narazie sie nie mieszam bo mam za niski lv ;S

Fragenstein 20-04-2005 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blejzy
dobre, fajne akcje pomimo niskich leveli

zgadzam się z kolegą

Rynek 21-04-2005 11:57

Poczekaj troche Disco Bear niech oni zrobia levki dobre to bedziecie mieli rooka ;] narazie daja soba pomiatac ale pozniej to ......... niech Bog ma was w swojej opiece

Dwik 21-04-2005 16:24

Genialne filmy, powiem krotko. Nikt z was nie pdal a padlo chyba z 6 brazuli. Gratz wykonczenia nupkow ;p

TehRegent 21-04-2005 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rynek
Poczekaj troche Disco Bear niech oni zrobia levki dobre to bedziecie mieli rooka ;] narazie daja soba pomiatac ale pozniej to ......... niech Bog ma was w swojej opiece

Wlasnie widze to na moim servie....

Byl se kozak imieniem Frandrew: cfaniaczyl, zabijal bez powodu. A tu trach Polacy(of korz :p) zaczeli zabijac takich jak on. I oto siedzi teraz po 4h w dp i wyglada czy nie ma tam jakiegos spox Polaka 8o

Khazam 21-04-2005 17:56

omg...

zeby nie bylo niedopowiedzen, nie mamy nic przeciwko zadnemu narodowi, nie jestesmy rasistami. Stwierdzilismy tylko, ze ta gildia z ktora walczylismy jest totalnie noobowska, bo jak mam inaczej rozumiec wychodzenie na bitwe przeciw sorcom nie mając uhow, bez zorganizowania. Podkreslam ze to nie ja i Bonnzo/Hunter chcielismy sie bic tylko oni, wiec oskarzenia ze jestesmy pa sa bezpodstawne.

A tak na marginesie to juz sobie chyba dali spokoj bo juz dlugo wogole mnie nie atakowali :P Czasami tylko ktorys z nich pisze: plz give my loot (??) :)

Khazam/Mardol

Medium 21-04-2005 19:32

gz

film zajefajny :D:D:D
szkoda ze nie mieliscie energy bomb.......
ale brawa dla panow:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00.