![]() |
VIce city
Vice city. Co sądziecie o Vice city. napiszcie ocene + komentarz. skala 1/10
|
Super giera 9/10, ale Tibia :cup:
|
Gra jest całkiem fajna, ale GTA 3 jest lepsze. W GTA 3 brakuje mi tylko motorów :D
|
Witam
:) Nie toleruję gier typu GTA itp (oprócz mafi) moim zdaniem to naucza dzieci do min -Bicia rodziców -Narkotyki -Częsta Masturbacja -Itp Narazie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teos: nice jk ;> moja ocena 9/10 |
Imho trojka i VC zniszczyly niepowtarzalny klimat GTA-w koncu o to w niej chodzilo, ze byla tam prosta grafa, ten fajny widok z gory, wszystko OK, a tu mamy zwykla zrecznosciowke 3D. Dla mnie dwie pierwsze czesci sa miliardy razy lepsze. I tyle.
|
Cytuj:
A co do GTA... Generalnie trójka do serii nic nie wniosła prócz grafiki trójwymiarowej (okupionej niesamowitymi wręcz wymaganiami sprzętowymi). Vice City, czyli swoiste rozwinięcie (ale nie dodatek) wniosło dużo rzeczy, które zdecydowanie podniosły grywalność - no i ten klimat lat osiemdziesiątych. :) San Andreas to swego rodzaju mała rewolucja. Wygląd CJa możemy kształtować na własną modłę, a to nie jedyna z poważniejszych zmian. Ja sobie nie wyobrażam, co jeszcze prócz pór roku i multiplayera może dodać GTA 4 do tej serii... ;P |
Cytuj:
NIe chce mi sie rozpisywac ... 8/10 bo lubiałem sobie po schodach motorem jeździć, bez motorów gdyby było VC to GTA 3 lepsze of course :) |
Cytuj:
|
-Bicia rodziców
-Narkotyki -Częsta Masturbacja -Itp ... Wbrew pozorom to działa. Na idiotów nie odróżniających świata wirtualnego od prawdziwego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ocena vice city jak dla mnie to 7/10. Czasem mozna pograc, ale mi juz po godzinie sie nudzi. Co jakis czas pogram chwilke. Z gier na kompa to ostatnio gram tylko w cRPG.
:topic: Co do tej brutalnosci w grach, ja jak mialem ~7,8 lat gralem w Quake I i po zabiciu przeciwnikow z "satysfakcja" rozwalalem ich ciala. Mimo to nie bylem i nie jestem agresywny dla otoczenia, nie podpalilem szkoly itp. Uwazam, ze to wszystko zalezy od czlowieka, ktory gra. Ale i tak mysle, ze przydatne sa ograniczenia wiekowe w brutalnych produkcjach, bo jesli trafi ona do jakiegos idioty to moze sie stac cos zlego... :topic: |
@up
Co do przemocy w grach... ja chyba najwiekszego rotfla zaliczyłem, jak usłyszałem, ze Kangurek Kao (taka gra, w której się chodzi kangurem i okłada pięściami wrogów) to "gra zupełnie bez przemocy" Pewnie dlatego, że się krew nie leje. (no bo wroga to możesz skopac, obić ryj, połamać ręce i nogi, wybić zęby i to nie będzie przemoc, ale tknij go choźby szpilką i niech sie poleje choć kropla krwi, i juz zaraz będą protesty troskliwych matek, że w tej grze za dużo przemocy. Ale jest na to rada: w grze możesz ciachać wrogów na plasterki, masakrować piłą łańcuchową, ostrzeliwać minigunem, ale jeśli krew bedzie zielona, to wtedy gra będzie uważana za gre bez przemocy) n/c |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No i zapomniałbym: Gdzie ty, kurna, masz sceny z tym trzecim punktem?? Narkotyki: Sądzę, że autor swą wiedzę opiera wyłącznie na Punisherze itp... albo był na high'u. XD Po prostu: BIG ROTFL dla ciebie. Ocena gry: około 7/10. Czekam na San Andreas. |
Fajna Gierka...
Ocena 8/10 Dużo możwliwości :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |