![]() |
Nareszcie 100 lvl
No udało mi się :D
http://www.pyt15.webpark.pl/100.jpg |
GRATZ GRATZ GRATZ!
[EDIT]NIE PISZEMY POSTÓW W STYLU: JESTEM PIERWSZY![/EDIT] |
Właśnie wstąpiłaś do grona Polaków - 100lvlowców.
|
nic dodac nic ujac :)
P.S ja tam zadnego trupa zwierzatka nie widze (na czym ten setny zrobilas to ja nie wiem) |
coś za dużo tych 100 polskich lvli, gratz.. niedługo będzie kolejny 100 polski lvl, jareknes tera ma około 98 lvl :P
btw, małe pytanko big offtopic... jak zmienić w publicAMP żeby pisało "Właśnie leci: xxxxxxx" a nie tylko wykonawca i tytuł :P? |
gratz gratz ale mam jedno pytanko :
skąd miałaś tyle k ( a dokładnie 250 k )???? |
Sie ma taka kase
|
@Marcepanowy MAciek
Ma przeciesz 100 lvl więc ma troche kaski ;p @Topic Gratz Fajnie wygląda to 100 ^^ |
gz lvl ;) ;) ;)
|
Jessu ludzie to tylko glupi 100 lvl na otsie zobaczcie sobie na tibi com nick "Monikaa" lvl 50 z czego tu sie cieszyc? tez potrawie zrobic 100 lvl na otsie -.- :evul:
|
Gratulacje.
Kolejna fajna "setka". Swoją drogą ta przebija tą z dragon hammerów :cup:. Powodzenia w dalszej grze ;). |
gz gz gz gz gz fajnie zes zrobił(a) ta "scenografie" do ss'ka na OTS. Dobrze ze to zauwazyles Krol macius I....
|
Eeeeee!!!!!
MOOODYYYY!!!! pszeńesici temad do fejkuf alpo weśta go usuńta rasem s tym poprafnie napisanym ortokraficznie postem i tesz zdania dobry jest szyk
"Niezły hardkor" i "zjadanie gości jest ZŁE" rulesujom |
Noooo gratz! A teraz szykujcie dla mnie miejsce wśród waszego grona =P
@P-Y-T Ku**a jak ktoś uwierzy to już nooby omfg :/ n/c Mi się nie chciało sprawdzać na tibia.com |
Fake!
|
Cytuj:
dokladnier tak jak mowisz... |
Ta setka fajnie wygląda tylko brakuje 1 crystala. ;)
|
Cytuj:
Perfidne nabijanie postów. |
@topic(tylko po to zeby sie nie czepiali)
wow big gratz <-- to byla ironia -.-'' @up (glowny powod tego posta) i co z tego ze nabija sobie posty ? a czy to jest jakies wyroznienie ze ktos ma 1000 postow a ktos inny tylko 5? co to za roznica -.-'' zachowujecie sie z tym "nabijaniem postow" jakby to byl jakis konkurs ... |
Lol dałem to w zdjęciach żeby cobaczyć ile noobów sie nabieże
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |