![]() |
Pytanie o mojego knighta
Elo mam knighta na nowym świecie (Morgana-Jazon) i chciałem wam zadac pare pytan (nigdy nie gralem knightem) :
Czy dobrze zrobiłem wybierajac knighta na nowym swiecie? Jakie powinnieniem miec skille na okreslonym levelu (Próbowalem pisac w "Skille u knighta", itd. ale nikt na to nie odpowieda..) Czy jak pójde jako bloker na draga na 20lvl skille 60/60 to dam rady ??? czy lepiej dotrenic do 70/70 albo wyzej ( Zygam juz trenieniem niemam cierpliwosci ale trzeba...) strasznie drogi ekwipunek 3k p legi plx?? do którego levla w p secie chodzic??? Noi gdzie expic zeby nie bylo kopert "LEAVE OR DIE" albo kolesi ktorzy mi grorza ze mnie zabija jak jeszce raz mnie zobacza?? Profesja:Knight :cup: Świat:Morgana X( (Rookguard to była męka... ) Level:14 rosnie Magic level:3 rośnie Skille:51/50 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Chodziło mi DO którego levela chodzic w plate secie....
Prawie nie ma miejsc w których nikt nie hunci....i dlatego sie pytalem |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL :D troche przesadziłeś z tymi skilami na 14 60/60 ja mam knighta na 20 i mam 60/58 ... i blokuje dragi z 4-5 uhami. wazne jest abys mial 4 mlv do uzywania uhow i gfb itp....z tym plate setem najlepiej chodzic do 20-25 lvl :D |
No nie
Cytuj:
Masz takie skille i 4-5 uh?? ale nienapisales w jakim teamie je blokujesz ja bede z 2x 20 palki 70/65 to jak dam rade?? zwróca sie uhy?? |
Witam.
Moim zdaniem knight na nowym świecie nie jest dobrym wyborem, gdyz eq jest bardzo drogie, a knight musi mieć dobre eq. Na twoich skillach powinieneś dac radę z dragami. Co do p-set to chodzisz tak długo aż kase na coś lepszego zbierzesz. PAMIĘTAJ, ŻE JEŚLI GRASZ KNIGHTEM TO TRENING, TRENING I JESZCZE RAZ TRENING. TRENING TO PODSTAWA. Knight bez dobrych skilli, czyli min 80/80 nie zdziała nic |
dzieki
ale czy musze na odrau dotrenic do 80/80 czy jak??
|
Omg
Cytuj:
|
lol?
Cytuj:
|
Elo mam knighta na nowym świecie (Morgana-Jazon) i chciałem wam zadac pare pytan (nigdy nie gralem knightem) :
Czy dobrze zrobiłem wybierajac knighta na nowym swiecie? Knight musi miec dobre EQ, a na nowym swiecie ciezko takowe kupic Jakie powinnieniem miec skille na okreslonym levelu (Próbowalem pisac w "Skille u knighta", itd. ale nikt na to nie odpowieda..) Na 10 lvlu 55/55 i expisz do 20 lvla robisz 70/70 Czy jak pójde jako bloker na draga na 20lvl skille 60/60 to dam rady ??? czy lepiej dotrenic do 70/70 albo wyzej ( Zygam juz trenieniem niemam cierpliwosci ale trzeba...) Jesli jako bloker to tak, solo sie nie oplaci. strasznie drogi ekwipunek 3k p legi plx?? do którego levla w p secie chodzic??? Przy 70 shielda, 25 lvlu idz se z kolegami na GSy i jak cos wypadnie, daj im troche kasy a wez K-set Noi gdzie expic zeby nie bylo kopert "LEAVE OR DIE" albo kolesi ktorzy mi grorza ze mnie zabija jak jeszce raz mnie zobacza?? Na rooku. Liczy sie silny charakter i odrobina dyplomacji, no i koledzy :P Profesja:Knight :cup: Świat:Morgana X( (Rookguard to była męka... ) Level:14 rosnie Magic level:3 rośnie Skille:51/50 |
@re patrikoz
ehh nie umiesz cytować??? @topic na początku idz na trolle albo jakies inne slabizny i tren do 9-10lvl, potem rob skille gdzies 50/50 + i laz na rotwormy. gdzies przy 12-13 lvl idz na dwarfy... czasem mozesz sprubowac szczescia na slodierach jak ci sie spodoba i uznasz ze oplacalne to idz dalej... w koncu zrobisz upragniony 20 lvl i rob skille 70/70 teraz spokojnie mozesz blockowac dragi a z knight setem, jakims beh shieldem i fire sworde mozesz je solowac:P PoWoDzEnIa :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
_od siebie : Thories Corleone z valorii na 107 levelu mial 70 shieldingu, spokojnie expil z lanca bo dzieki eq nie dostawal duzych obrazen. Od pewnego momentu trening sie nie oplaca bo wyzsze skille w shieldzie zmniejsza obrazenia o niewielki procent a na kazdy awans trzeba wiele godzin _czy ja mialem pecha ze na pierwszego draga solo na 38 lev z gs (75/70) poszlo mi 7 uh ? a tu ludzie pisza ze 60/60 spokojnie wystarczy ? chyba z SOV ? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam |
Ja uważam że dragowi dasz rade. Z takim teamem powinno ci iść 0-2uhy na draga.Zrób tak żeby na 20lvlu miec skile conajmniej 60/60 i powinno być nieźle. Z 20lvlem skilami po 60 i jakąś twu ręczną bronią(gs, g halberd,war hammer) możesz solować dragi z 2-4uhami(czasem mniej). Expowiska zależą od tego gdzie sie najlepiej i najpewniej czujesz. Poza tym armor to nie wszystko ja nosze ciągle scale armor i jest fajnie. :p
|
1. Ja też polecam zrobić te 60/60. Wtedy zaczynają się expowiska 15k/h.
2. Tak jak już było powiedziane: do blokowania ważny jest level, skille mało dawają np. GS może trafić druta za 10, a high level Knighta za 100. Smoki najwięcej odbierają z magii, więc skille mało dadzą. |
Powiem krotko im lepsze masz skille tym lepiej dla ciebie(rob co chcesz):P
|
off topic:lol co wam z tymi skillami odbija? 20 lvl 60/60-da sie zrobic ale na 10lvl 70/70 to przesada. moze zaraz ktos powie ze "ja swoim knightem dotrenilem na 8lvl do 95/95 i moglem sobie rabbity z 1hita zdejmowac" lolz
SORCERER RULEZ!! topic: tren sobie dopuki sie nie zwymiotujesz na monitor....jezeli zwymiotowales-to znak ze mozesz juz expic :baby: |
Powiem ci tyle. Na nowym servie Knight poprostu ownuje B) NA niskich Levelach możesz chodzic na dobre potwory przez co gromadzić loot na nowych servach warty fortune :) najważniejsze bys miał dobre skille. Staraj sie być na liście w skillach w broni na servie. Wtedy każdy będzie ci proponował wspólne hunty :) i to tyle :) Knight + new server = :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |