![]() |
Zamowienia na fake
jak w temacie ty piszesz o czym ma byc fake (plx no more noobs -.-") ja dodaje podloze (swoje) postacie (swoje) imiona (swoje jesli porposisz to wsadze jakis specjalny nick :D)
takze prosze ludzie mozecie sie tu wyzyc aha zadnych krwawych fake (nie lubie krwi) tylko zwykle fake poszedl tu zabil tego pozniej zgwalcil ta itp itd :D prosze teraz juz od was wszystko zalezy |
To ja poproszę fake'i jak pedofil biega po Thais i jak dzielny sierżant się nim zajmuje, reszte sam wymyśl. :)
|
Ja poprosze o fejk z nieba ( że łażom se po chmurkach anioły itd. i demony z piekła które napadają na niewinne boskie istoty :p )
Prosiłbym by bohater nazywał sie : Pharadox B) i rób z nim co chcesz byle mnie nieponiżać! :flaga_pl: Hail Polska! :flaga_pl: |
@kamos to jest za***isty pomysl tak tez zrobie zaraz sie biore za fejk
@pharadox troche zbyt skompilkowane :/ sorry cos latwiejszego plx edit faki beda w tym temacie :D |
No to czekam na jakąś porcje fejków :D
poczekamy, zobaczymy ;p |
To ja poprosze jak amazonki z carlin atakuja thais a ja dzielny paladyn walcze z nimi wraz z wojskiem z thais
|
hueheue
Ja proszę o MacGyvera tyle, że takiego Tibijskiego. Myślę, że to może się udać. :)
|
Ja poprosze o drużyne Kurczaków napadającą na ludzi w .... jakimś mieście........ Bez krwi ale pełno ludzi ginie od trucizny z poisonbombów kurczków :P.
|
@kurzaczek a jak ja ci niby zrobie te ***anre kurczaki ?
@adi olsztyn zobacze co da sie zrobic :D sorry ludzie mialem formata :/ nei mam zadnych zdjec praktycznie musze robic wszystko do nowa prze***ane :/ |
Zrób Fake o GM Zenek Petarda który dochodzi do bazyliszka i zrobił questa
|
Thx :)
thx krastaman, ze sie wezmiesz za MacGyvera :P
|
koncze z tibia ale chyab zrobei te fake najbardziej podoba mi sie o mac gyverze mam juz nawet pomysl :D tyle ze mac gyver bedzie seryjnym morderca troche nagne fabule :D zaraz sie biore za gyvera
modowie klozet or delate thread |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |