![]() |
wmv nagrywanie
szukam programu do nagrywania obrazu monitora do pliku wmv prosze o pomoc .
|
jak grasz w tibie to mozesz nagrywać dzięki tibi cam.
|
O.o Wytłumaczysz mi jak nagrywać przez tibiCAM w formacie wmv?
|
1) Nagraj filmik w tibi.cam
2) ¦ci±gnij programik który się zwie Snaglt 3) Odtwórz filmik z tibi.cam i nagraj go jako avi dzięki Snagltowi 4) Obrób filmik za pomoca Windows Movie Makera na stronce http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=79306 mozesz poogl±dać kilka fajnych filmików w formacie ***** |
tylko jak bys podal linka do tego programu ;/ lub mi przeslal [email protected]
|
|
Cytuj:
|
mozna ale dzieki tiibcam nie bedzie ci sie lagowac w czasie gry, nie nacisniesz nic przez przypadek, i bedziesz mogl wybrac najlepsze kawalki
|
a jak dodac do tego glos ?:|
|
Cytuj:
|
Windows Movie Maker nie chce mi otworzyć tego formatu;/ Czy jest jeszcze jaki¶ inny progarmik żeby to obrobić i dodać dĽwięk? Thx za pomoc :)
|
Może masz jaki¶ stary ten programik bo mi otwiera bezproblemu.
Mam Windowsa XP może ty masz jaki¶ starszy system. |
też mam XP, ale poprubuje co¶ tam zrobić, może formata zrobie. Mam nadzieje że to co¶ da:P Chyba że faktycznie możesz mieć jak¶ nowsz± wersje B)
@Edit: Już zrobiłem, teraz działa :] Ale mam jeszcze jedno pytanko, czy w Windows Movie Maker idzie dodać dzwięk. Jeżeli tak to jak:P a jak nie to czy jest jaki¶ program który to umożliwia? |
Dzieki za wszystko , prawie juz moge otworzyc filmik na movie makerze , prawie wszystko jest tylko teraz gdzie klikac na tym windows mowie makerze zeby piosenke dodac??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |