![]() |
Looknijcie Tu!
Zapraszam wszystkich na nowy portal o tibi portal jeszcze bedzie sie rozwijal ale
wkrótce bedzie wszystko ok. zapraszam Dobo.Ukradł.Linka.:< dodajcie do ulubionych i wlazcie logujcie sie na forum ! badzcie jednymi z pierwszych polecam zamieszczajcie zdjcie plsx! ps dodatkowo nasz portal zawiera ots 24 h na dobe . logujcie sie all na serio dobra strona |
NIE ten dział i dla odejrzliwych Nie keylogger
|
a pytales o pozwolenie na reklame ?? :D
@edit ... oj oj oj chyba go ludzie zjadą tak że mu sie odechce robić www :D beznadzieja ... @edit 2 Twoj IP to: 81.15.225.53 Twoj host to: 81.15.225.53 Twoja przegladarka to: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) NIE PRAWDA ?! Moje IP konczy sie na .2 uzywam netscape najśmieszniejsza jest ta pływająca ramka w gornym prawym rogu przedstawiająca "x" :D |
@Po co ? CZy to jest temat z reklamą roleksów, komiksów czy innych bzdet JEST TO ZABRONIONE.
Btw: Strona sux......Weź koleś wywal ten zegareczek przy suwaczku bo to naprawde wkur***** i zmień layout bo wygląda dennie. |
No i po co mam wchodzić? Tibia.pl mi styka
I jeszcze darmową reklamę sobie robisz... Szkoda mi czasu na zaglądanie na twój "portal" Pozdro |
Nowa definicja słowa bezczelny - UKRAŚĆ ze strony tibia.pl WSZYSTKIE teksty, pousuwać z własnego forum wszelkie posty wytykające ten proceder, stworzenie kanału IRC z dopiskiem "witajcie na #tibia.pl", zbanowanie tam modów za próby obrony jawnie łamanych praw autorskim, a potem reklamowanie się na na Tibia.pl
Jednym słowem wyp.ie.rd.al.aj gnoju, tematu nie usunę, chce by Scor mógł poROTFLować po maturze ;) |
Taaa, ta sama reklama w zdjęciach. -,-
To przypadkiem wczoraj na IRcu nie było tak, że przekopiował regulamin forum Tibia.pl nawet nie kasując "Tibia.pl"?? |
Pomogę $corowi, ROTFL.
|
Głupota niezna granic :D
|
Z tego co pamiętam:
Administrator free4web.pl już mi odpowiedział, masz tydzień na wyjaśnienie sprawy. Żegnam. EDIT Dzięki Dobo, ale zdaje dopiero jutro o 9 :D |
HAHAHAHA!
To ten idiota! ROTFL! Scor zapomniales o jednym szczegole... Jakim beznadziejnie tepym czlowiekiem trzeba byc zeby dac linka do downloadu naszego i nawet go nie sprawdzic. Podpowiem ci... TEN LINK NIE DZIALA I NIE BEDZIE DZIALAC! Zabezpieczylismy przed takimi debilami co sie nam pod download podpinali, ale zeby nawet tego nie sprawdzic co sie daje to trza byc skonczonym kretynem. @up: Ja mam o 13 :P |
Palant i tyle...
@Dobo $cor już obejrzał temat, więc może czas zamknąć (zlitujmy się nad głupotą)... |
Ludzka głupota przerasta wszelkie możliwości.
Hasło na dziś "Wszystko się kończy oprócz mody na sukces i ludzkiej głupoty" Ja bym tematu nie zamykał, żeby gostek mógł jeszcze raz zapłakać patrząc na temat z pozytywnymi myślami typu "A może się komuś spodobało to wszystko żywcem wywalone z tibia.pl." albo "Może zrobie nowego użytkownika i napiszem nim, że jestem doskonałym hakierem" |
dajcie linka plxplxpxlxpxlxpxpxlxpxlxlpxpl!!!!!!!!!!!1111111111 1111111111111111111111111111111oneone
|
Taa... Ja nienawidze takich ludzi. Kiedyś też miałem podobny poblem.
|
@2x Up
Stfw @Topic Niema się co śmiać, a raczej ubolewać nad bezczelnością i głupotą tego kretyna. Cytuj:
|
Tacy ludzie czasem się przydają. Tyle śmiechu z tego jest ...
Dla takich chwil warto żyć (lub rzyć)! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |