![]() |
Helmet of the ancients?
Hmm, lezę sobie po venore, i patrzę, a tu HOTA u pewnego gościa.
Wszyscy mówią, że to bardzo trudny quest, a Fishelini(chyba źle napisałęm:P) Ma dopiero koło 70 lvla. Tutaj zamieszczam fotkę: http://img29.echo.cx/img29/489/hota6pp.jpg Jak myślicie, kto wykonywał tego questa? |
Na pewno nie on, bramka lvlowa by mu nie dała...
EDIT: Doszły mnie słuchy że pierdoły pisze, sam tam wprawdzie nie byłem jednak z wiarygodnego źródła słyszałem że bramka jest na 80, nie na 70... jak się pomyliłem, to wybaczcie:> |
zgadzam się bardzo podejrzana sprawa a może jakiś jego kumpel co ma wyższy lev mu dał bo np niema paaca niewiem możemy tylko przypuszczać
|
On napewno nie wykonał tego qesta ale zauważcie, że to jest nie pełny HOTA, poniważ pełny HOTA ma 11 arm i ma taki czerwony diament na środku.
|
Według mnie to jego znajomi lub jego inna postać. Chyba nie ma innej możliwości. No chyba że znalazł go na ulicy lub w deadzie :p .
|
Cytuj:
|
Jest w tym quescie bramka levelowa? Bo mi sie zdawalo ze jest to 80+, moze sie myle...
|
HEH.... no bardzo dziwne.. hmmmm.... :confused:
|
Cytuj:
|
up@
Chyyyba nie @Topic Nie wiem jak to sie stało xD |
tak, ten diamencik to small ruby i na pewno ma ograniczony czas chyba pól godziny :P widziałem filmik jak kilku kolesi robi tego questa i montuje go (hełm)
|
@ mati sorcek: jesteś pewien że trzeba go wymieniać? Bo według mnie to by było bez sensu. Po co mieć itemka za który trzeba ciągle płacić?
|
Cytuj:
p.s. jak ktos ma taki lvl zeby robic quest lub tyle kasy by kupic to raczej stac go na small ruby. No comment. |
Ale wy macie problem, japierdykle, może go poprostu pożyczył od jakiegoś kolegi albo kupil za $$$$$$ k gp no może jest taki bogaty...
|
A ja nic na ten temat nie wiem,oprócz tego,że na tym queście jest bramka 80+
__________________________________________________ ______________ Nick:Lonwin Dadi junior :evul: Świat:Dolera B) Lvl 3 X( |
Dzisiaj hełm ma już rubin, ale został przykryty, więc zrobię screena z samym hełmem... Fishelin ma 95 lvl aktualnie, przedwczoraj, kiedy robiłem screena miał 89...(był na demonach)
|
@UP: najpierw napisałeś, że miał 70, teraz ,że 95 nic nie kapuje już -.-
|
poprostu je duzo szpinaku i szybko lvluje
|
;p
Hota jets Fishleina ;) Wykonał go razem z moimi qmplami jak neiwezrycie zobaczcie jego ostatniąśmierć ;)
tedunio harmonia 101 elite Pozdro |
Ładnie, ale czy mi się zdaję, czy roland sobie z nas jaja robi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |