![]() |
Mam wielką prośbe(msdos)
Posiada ktoś może MS-DOS 6,0? Bardzo mi jest potrzebny. Nigdzie nie moge go znaleźć
|
|
wydaje mi się że to jest tylko anti vir na dosa(moge sie mylić),ale mi chodzi o samego dosa. Jeśli tam gdzieś jest coś takiego to jaśniej to powiedz Albo nie wiem jak to zrobic. Ten programik nazywa sie BitDefender Free Edition for MS DOS tak?
|
Sprobuj tego:
http://www.freedos.org/ |
nie to jakiś programik pod dosa ;/ (czy do zarządzania nim???) doszły mnie słuchy że w widowsie 98 jest ms dos. Ktos może o tym coś wie?
|
Cytuj:
Jak mozna przeczytac na stronie freedosa: Cytuj:
|
Cytuj:
edit: to kurde ja tego nie umiem uruchomic? bo sciągnelem. ale co dalej. czy juz naprawde jestem takim idiota czy nie umiem sie tym poslugiwac. pierwszy raz sie z tym spotykam ;].Albo moze czym to otorzyc down:no to tylko zalatwic sobie win 98 ;] thx |
Tak, w W98 jest DOS. Znajduje się bezpośrednio na partycji z Windowsem pod postacią pliku Command.COM. Poza tym zawsze możesz sobie utworzyć dyskietkę z DOSem.
|
aha jeszcze jedno. widows 98 z windowsem xp nie będą się gryźć? I czy lepiej stworzyć najpierw partycje (innym programem niż instalator win 98) czy w instalce dac ze cos tam pomin te pliki?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |