![]() |
Przezymy to jeszcze raz :)
az miło popatrzec :] patrzcie ludzi i uczcie sie!! w ten sposób sie wygrywa wojny :D w ten sposób my wygrywalismy :D |
WoW
Spoko screeny. Ach te wojny... Daj więcej jest co oglądać :D Pozdro |
Az milo popatrzec jak ta holota dostaje baty. Tak trzymac!
|
Fajnie ja tez jestem z Azury;] Znam kilku kolesi z screnow np. Przemo Ent, Pollbul, Ubex itp. Moze kiedys mnie wezmiecie na wojne??:P
|
Ładne screenki. Miło sie patrzy. Dodawaj wiecej fotek i filmów =]
|
gz...fajne ss'y...
|
luzik tez mam swoje ale nieumie zdjenc wklejac :p
|
nie no Fajowe!! B)
|
Gratz dla Was...SSki fajne. Milo popatrzec ze Polacy wygrywaja :D
|
Gratulacje ;) Keep up good work~
|
znam wielu z ss i dobrze ze jestem a raczej bylem na azurze bo mi dzis hakneli ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
gratuluje wygrania "przegranej"wojny xD no i oczywiście jeśli możnaby więcej.od przybytku głowa nie boli ;p
btw.jakieś filmy z wojny?(wiem że trudno nagrać wojnę czasem pz a czasem akcja :P: i nie ma czasu) |
szkoda ze nie ma mnie na tych zdjeciach ale moze za pare lvli... :)
btw. Hail Silent Force |
Nice SS!!Drazharm jeśli będzie jakaś wojna na azurze w miejscu dla facców to zawołaj mnie!!Prosze na azurze mam palka 12 level i pall mi sie niebpodoba wiec szukam okazji do zabijania z duzymi levelami!!Ostatnio pomagałem zabic 46 elite k szweda na statku w ab!!!!!Więc jestem do dyspozycji ;)
|
Jak miło popatrzyć jak polacy rządzą na Azurce :) A najlepsze to jest to że Pollbulla to ja znam od rooka :) Miło patrzeć jak ludzie rosną w siłe...
|
hi hi
pozdrawiam mojego kumpla z RL zwanego "Adi Gotti" :P oraz paru ludków z azury ;]
|
Coz, czyli anihilator byl wasza jedyna, nieudana akcja? Cos sie nie chce wierzyc... Moze mimo wszystko pokazac te kilka screenow z nieudanego pvp z Divinitusem, czy jak oni sie teraz zwa... Bo bez nich to zwykla, wojenna propaganda.
|
Gratz wreszcie azura zazna troszke pokoju, trzeba przyznac ze wojna byla bardzo ciezka ale wygrana w wielkim stylu przez SF.
Totalitaryzm zwyciezyl Demokracje :P Szkoda ze niebede mogl sie cieszyc pokojem, eh jak tylko naprawie to cotibia zdazyla zniszczyc wroce na Azurke w wielkim stylu hahaha Cieszmy sie pokojem bo niebedzie on trwal dlugo |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |