![]() |
Błąd z Tibią...
Pewnego ranka usiadłem sobie przed komputerem w nadziei ze zrobie 10k expa włączam gre robie 10 kroków i mi wyskakuje błąd.
Debug assertion in line 636 i tak jeszcze jest pare linijek tego błędu Jakoż kolega mi opowiadal ze miał identyczny błąd postanowilem zrobic tak jak on i przeinstalowac tibie.Tak zrobiłem przeinstalowalem ale dalej ten sam błąd.o0 Postanowilem sciągnąc clienta ze strony.Tak tez uczyniłem...po zpaczowaniu:P odpalilem nowo zainstalowanego clienta...dalej bug! Sciągnąłem wersje 7.3 i postanowilem ze mi sie ...update'uje i bedzie OK...ale dalej nic...kompletnie nie wiem co robic;/ pomozcie gg: 1322411 |
Cytuj:
hmmm.... Ja chyba juz wiem co ci się dzieje.Napisz mi jeszcze raz co po tym błedzie robi ci się na pulpicie> Jest jescze jedno rozwiązanie przeinstaluj windowsa albo sciagnij uaktukalnienie do antywiruna POWODZENIA :P |
Ja bym przeinstalowal windowsa i sprawdzil sterowinki :)
|
A ja bym radził przestać używać tibia gg xD TibiaGG wywołuje tego typu błędy. Jeżeli z niej nie kożystasz to nie wiem co to może być. Zostaje reinstalacja sterowników, directX'a ale wogle format.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |