![]() |
Wyprawy na demony (zdjęcia walki)
|
|
|
|
|
Zarabiste zdjonka.Wreszcie nie musze ogladac dragow...:D:D:D
|
Dziękujemy za wysłuchanie naszej prosby :) Zastanawia mnie jakie skille masz i jakie skille ma blocker ? ?(
|
Bardzo fajne SS'y. Tylko dlaczego każdy w osobnym poście?
|
super ss moze tez kiedys bede chodzil na Demonki :D Btw.Gratz Za levelek
|
Cool ss-y! Dajcie tego więcej :D
|
Ja mam małe pyanko co do blokera...
Na jednym skrinie widac jak uzywa exura vita...To jest palek??A moze sorc?? :D Nio jestem zachwycony!! :P Sorki za to pyttanko ale nie chce mi sie sprawdzic :P |
Ssy wypas ale juz tyle widzialem rzeczy w tibii ze juz mi sie nudza ale gratz...
Wiadomo ze blokerem nie byl by sorc bo po pierwsze sorc nie bedzie mial raczej skilli 80+ w shieldu a po drugie to demon wysysa duzo many i bylo by to zbyt duze marnotratctwo many, a taki pall gdy juz niema many moze spoko sobie uzywac uh'ow. |
Loot? >.<
--- By Zag Nie postuj. |
@nox
Zdjęcia lootu są w osobnym temacie. Nie wpakowałam wszystkich screenów w jeden temat, gdyż niedawno porządkowałam screeny i poukładałam w kategorie (loot, demony, dle, advance, itp). @Vodinesi Bloker to palek 100 lvl. Do leczenia nie stosuje UHów tylko exura vita. Na hunty bierze mfy :) Dzięki temu jest chyba pierwszym palkiem na Eternii z mlvlem 22 :). @Michaas Żeby się szybciej ładowała strona. Nie jestem fanką napychania 10 screenów do jednego posta. @qazxc3 Bloker - Azgaroth, royal paladin, lvl 100, skille 94/75 Moje skille? lvl 67, mlvl 59, sword 20, shield 26 |
oj nox...
masz tutaj linka ...zreszta ehh.. mogles uwazniej czytac nazwe tematow >.< Gratz,btw Kicia ile tam siedzieliscie? |
@Solak
1 hunt to ok. 5 godzin |
SCRRENY sa super!!!!!!!!!!!!! bardzo mi sie podobaja
(to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe :P ) |
No, no :D ladnie ladnie, bloker palek 100 lv :) podobaja mi sie
|
Bardzo mi się podobają screeny Twojego autorstwa Kicia. Mam jedno pytanie, a mianowicie, czy możemy liczyć na taka galeria zdjęć jaka była na tibia.gery i na tej stronie barona. Jedna uwaga: wiele osób może Cię posądzić o postowanie więc na przyszły raz staraj się umieszczać więcej zdjęć w jednym poście :).
Edit: Wyjaśnie coś dotyczącego postów. Osobiście jestem przeciw temu licznikowi pod nickiem, gdyż w większości przez to jest taki śmietnik na forum. Jak już powiedziałaś w swoim temacie: "powinniśmy brać przykład z tibia.de". |
@Zaglada
Aktualnie robię mało nowych screenów, ale jeśli będę mieć jakieś nowe ciekawe to może założę tu temat ;). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |