![]() |
Co to za Potwór??
Mam małe pytanie co to za potwory ??
Plaguethrower I Omruc Atnaz z Galany deadnoł na Plaguethrower i niewiem co to za potwór. Prosze pomóżcie mi. |
Omruc to jeden z faraonów, plaguethrower to jedna z pułapek stojących na drodze do nich (słup strzelający pociskami z trucizny do około 100 obrażen).
|
Odnosnie tego tematu, czy faraonowie sa czyms ze soba powiazani? czy mozna cos uzyskac po zabiciu wszystkich?
|
Cytuj:
Z faraonów wypadają różne itemy, nikt nie wie dokładnie ile i nikt nie zna wszystkich. Strzegą miejsc z kawałkami pewnego przedmiotu...;) |
Ehh to jeden z naczęstszych tematów na formum. Tak, po zabiciu wszystkich można uzyskać części do Helmet of the ancients, ale na niewiele ci to się zda bo tego questa wykonują tylko najlepsi.
|
Cytuj:
|
ten rubin to small ruby ktory trzeba wlozyc do helmu i przez 30 minut bedzie mial wiekszego defa.
|
Quest jest 75+, ale malo takich leveli ma szanse przezyc, zazwyczaj robia go 100+.
|
Plaguethrower to jest taki bajer przypominajacy wiatrak. Ogladalem na ktoryms filmiku z Maverick Sorcer czy jak mu tam na Ancinet helmet Qest ... Niezle to cos jest ;]
|
A ja widziałęm helmet of the acients w domku 8o !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg kolejny archeolog -.-' patrz na datę ostatniej wiadomości -.-'
Btw. to ja tylko widze ostatnio czy co ? ostatnio wszyscy stare tematy odkopują. |
Cytuj:
to byl deadslincer a nie wiezyczka |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |