Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Skateboard Maniacs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32844)

Lordek Of Rubera 21-04-2005 16:51

Skateboard Maniacs

Skateboard Maniacs- tylko deskorolka- interesujesz się deskorolką? to jest grupa dla Ciebie!

Przekonajmy doktora wielbłąda (szacun) żeby stworzył naszą grupę

Nie gadać że będzie jak Oldshool maniacs bo tam o muzyce jest. Znam paru ludzi którzy się deskorolką fascynują (np. Helixaw- finger to też deska)

Pozdro

West side is the best!

Grupa: gadamy o graffiti oraz desce.

PiXik 21-04-2005 16:54

tak to jest w tej polsce hip-hop kojarzony z deską to porażka .trzebabyło wysłać pw może miałbyś szansę a tak?nie stworzy pewnie

Lordek Of Rubera 21-04-2005 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
tak to jest w tej polsce hip-hop kojarzony z deską to porażka .trzebabyło wysłać pw może miałbyś szansę a tak?nie stworzy pewnie

Sam mi Drom powiedział, abym poszukał chętnych. to szukam!

Gunir 21-04-2005 16:57

Eee, grupa nie wypali, za bardzo szczegolowe zainteresowanie, na tym forum znajedziesz góra 10 uzytkownikow aktywnych, ktorzy sie tym interesuja... W Oldschool'sach gada się o wszystkim co zwiazane z hip-hopem, no a deska cos tam ma do tego ;p, na przyszlosc: jak bedziesz chcial zalozyc grupe to bardziej ogolna. ;p

Dryb 21-04-2005 17:08

Ja rozumiem jeszcze rowery, bo prawie każdy ma jednoślada na pedały, ale desek nie przetrawię -.- Myślisz, że ile na forum ludzi jeździ na deskach? GÓRA 100 sztuk (no nie, więcej). A o czym będziecie gadać? Będziecvie recenzować? Pytać się, która deska lepsza? Jestem przeciw.

Moto 21-04-2005 17:09

ja jezdze na desce, slucham muzyki typu Hip Hop i wcale na grupe nie narzekam, u nas w oldschool maniacs mowimy o desce (mało), dużo o muzyce, dojdź do nas a chętnie się przyłącze do rozmowy z tobą na temat deski bo mam 3 letnie doświadczenie jak narazie :)

Dan the Automator 21-04-2005 17:10

Mój Boże, bardziej dennej nazwy wymyśleć się nie dało? Dlaczego te wszystkie grupy mają takie smętne nazwy (może poza 3-4ma...)

Specter 21-04-2005 18:53

czemu denna nazwa? moze rzeczywiscie jest juz jakis maniacs ale ciezko juz cos nowego wymyslec. jestem za powstaniem
a jesli szukacie czlonkow to koniecznie ja! fascynuje sie deska, niezle wyniki na skateboardzie, jeszcze lepsze w snowboardzie (2 miejsce w pewnym wyscigu)

Chopkers 21-04-2005 19:25

Skateboarding rox!
smigam na desce pare lat, ale i tak malo umiem :P

grupa by mi pasowala, ale nazwa... ehh

czemu skateboarding maniacs?
nie lepiej cos z typu skateboarder's, sk8ter's, skaters, skejci lub deskorolkowcy?

<edit> hmmm... nazwa pro skaters mi sie podoba ^^

Specter 21-04-2005 19:39

no to czekam na grupe :P Drom stworz plx xD
jesli moge cos zasugerowac to ranga wedlug mnie najlepsza by byla Sk8er/Sk8er boi/Sk8er boy, co ty na to?

Lordek Of Rubera 21-04-2005 21:19

Nazwa: Pro Skaters

Ranga: Wallrider

hmnnnn... to by było dobre

Specter 21-04-2005 21:30

nazwa spox ale ranga...
jak dla mnie lepsze by bylo Sk8er/Sk8er boy/Sk8er boi

Glamri 22-04-2005 13:05

Ale czemu zaraz deskorolkowcy muszą być kojarzeni z hip hopem? Grał może ktoś kiedyś w THPS? Tam leci AC/DC Iron Maiden itp. A są nawet deski z naszym ulubieńcem Eddiem! Ja też np. słucham metalu, nosze długie włosy itd a jeżdżę na desce! A nazwa do d**y...

Specter 23-04-2005 11:56

no to jak z ta grupa? bedzie czy nie? Pro skaters jest spoko ale co do rangi to Sk8er!!!
i mam taka mala prosbe: jak bedzie cos wiadomo konkretnego z ta grupa to czy moglbym zostac powiadomiony o tym, Lordek Of Rubera?

Jacko 23-04-2005 13:58

Powód edycji:

Pogromca zgredow 23-04-2005 17:09

jak ta grupa bedzie to ja chce do niej :D sam jezdze na desce od jakiegos roku :]

lookne jeszcze tutaj niedlugo :P

TheNatoorat 23-04-2005 19:37

Radziłbym nie posądzać porządnych ludzi o słuchanie polskiego hip-hopu.
Ten typ muzki jak dla mnie nigdy nie osiągnie poziomu nawet niedorozwiniętego Call on Me, bo dlaczego wierszyki zakompleksionych "ziomkuf zpot blokuf w dresah" mają być lepsze od jednego wymachnięcia i tak niezbyt urodziwą dupką w klipie?
Polecam oglądanie Przygód Kangurka Hip-Hopa.

Nawet w najgorszej grupie społecznej znajdzie się jakieś światełko w tunelu. Większość skater'sów to po prostu buraki - z wielkim podkreśleniem słowa "większość".

A co do grupy:
Grupa będzie miała sens, jeżeli nie będziecie tam gadać tylko i wyłącznie o HH, w końcu są fani dechy na kółkach o innych muzycznych zainteresowaniach?

Cytuj:

jak dla mnie lepsze by bylo Sk8er/Sk8er boy/Sk8er boi
No nieee... \/\/YP4|$T4 |\|4Z\/\/4, co?

sknerus22 23-04-2005 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri Rox
Ale czemu zaraz deskorolkowcy muszą być kojarzeni z hip hopem? Grał może ktoś kiedyś w THPS? Tam leci AC/DC Iron Maiden itp. A są nawet deski z naszym ulubieńcem Eddiem! Ja też np. słucham metalu, nosze długie włosy itd a jeżdżę na desce! A nazwa do d**y...

Taak ale sk8 wcale nie oznacza hiphopowca tylko wlasnie deskorolkowca sk8 to skrot od skater nie wiem czemu ludzie kojaza sk8ta z hiphopowcem.

By$iu 24-04-2005 09:32

@up

Bluzy z kapturami i dlugie, szerokie spodnie?

Jacko 24-04-2005 15:38

Powód edycji:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19.