![]() |
Darth sith Qpao [Aldora]
Hyhy... dzis w ciągu 20minut 2 piekne advance :D :D :D
te mfy z mlvl to tylko 1% tak zrobilem ostatni, bo sie doczekac nie moglem :D :D http://i3.photobucket.com/albums/y98/YRB/50lvl.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y98/YRB/15mlvl.jpg Plan na teraz - 85 dista |
Grat
Wielkie gratki dla ciebie niezla robota :p
|
gz
No Gratz lv i mlv :) Teraz możesz już troszke zwolnić, daj się dogonić :P
Powodzenia na BK ;) |
Są dwie możliwości:
- jeśli to ma być temat z całą serią twoich screenów to zmień nazwę tematu - jeśli to ma być temat zawierający jedynie 2 SS z advami to sio do przyklejonego. |
Gratz, oby tak dalej.:)
|
@p.l
Pewnie bede dalej cos wklejał, jutro bk i moze deep fibula :D A nie dalem do przyklejonego, bo to wg. mnie cos niezbyt czestego :D 50lvl i 15mlvl - tego samego dnia, w przeciagu 15-20minut :D moze sie myle @all Dzieki za gratzy :D @dam007 Nie dam sie dogonic i juz :D :D :D |
Wielkie Gratz - choć trzeba przyznać, że ten 15 mlvl przyszedl ci dość późno
|
Gratz adv w lvlu i mlvlu :p 90 dist ! :P
|
Congratulations. Aldora rox!!!
|
gratuluję
Teraz tylko niewidka i jazda ;) |
Gratulacje. SD rulez 8o
|
Gratz!! Wreszcie 15 mlvl-.- :D
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. gratz advancow :> |
@bajerfull
Hmmm... to ze zrobilem 15mlvl dopiero na 50lvl to raczej komplement :D Od lvlu jestem zalezny, ile expie taki mam :D a od mlvla mniej. Zawsze sie jest raczej najedzonym i jesli nie stoi sie palac mane, to 15mlvl na 50lvl swiadczy o tym ze sie szybko expi :D |
gz :D:Dnice lvl xDDD ale i tak cie dogonie!!:P:P:D:D
ALDORA Valdii De'Van - palladyn lvl:44 lvl skill's:76/54+ .......:P |
na 50 lvlu masz dopiero 15 mlvl? ja mam 44 lvl i ostatnio wsoczyl mi 16 mlvl... tez gram palem. nawet nie ostatnio bo juz mam 85% do 17 mlvl. dysta mam 79.
|
Aldora ROOOOOOOOX
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
no wiesz gz lvl ale ja adv 15 mlvl mialem na 30 lvlu a 16 mlvl zara bedzie na 36 lvlu ;)
P.S-nice lvl :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |