![]() |
Nowy serwer???
Czy ktoś może wie kiedy będzie nowy serwer do tibi ???
Gdzie on się będzie znajdował ??? I kiedy on wejdzie w życie ??? Z góry dziękuję za informacje |
Odpowiedz...
Mowi sie, ze wtedy, kliedy bedzie jesienny update, no ale to tylko plotki, mam pytanie do ADMINA: Czy jest to storonka oficjalna?- Sadze ze tak, to moze uzyl bys Swoich "Boskich" wplywow, i spytal sie tych z wyzszych sfer? Z gory thx:D Prosze odpowiedz szybko...
|
Tu nie trza bosala.
Pytałem sie znajomego C'sa (RL kumpel któregoś tam z CIPów) i powiedział, że "termin nie jest jeszcze dokładnie ustalony", i że wkrótce, ale ciężko powiedzieć kiedy. Więc jak sądze w tym tygodniu na pewno nie :P, ale kto wiem, może do końca wrzesnia... ? ale to tylko zgadywanki, bo skoro termin nie jest ustalony, to nic nie wiadomo :) |
Hehehe...
Dzieki za odopowiedz Matkus, ale 1 zauwazylem, ze jak napisalem "boskich" wplywow, to nie zaprzeczyles wcale... heheh, nie ma jak to ta wrodzona skromnosc skromnosc:D A btw, to to nie pisalem o tobie tylko o bosalowi:D
|
To se jeszcze poczekamy
Niestety dzięki dzisiejszemu Errorowi jeszcze dłużej se poczekamy!!!! X(
|
To prawda szczera prawda.
Napewno nie bedzie gozej moze byc tylko lepiej. Nalezy sie uzbroic w cierpliwosc. Pozdro i dozobaczenia w Tibi, mam nadzieje ze w tym tygodniu jeszcze se pogram. |
W TYM TYGODNIU?! Mam nadzieje ze jak jutro rano wstane i uruchomie komputer to do Tibi zaloguje sie bez najmniejscych problemów! Jestem chory i prawie jak moge sobie pograć w Tibie całymi dniami to jakiś je****y Error sie ujawnia! :(. Ale jeśli Cipowie sami powiedzieli ze przedluza Paccom okres waznosci ich kont to nie zapowiada sie na krotka awarie... ;( Znacie moze jakieś inne podobne gry do tibi? wiem że tego cudu techniki nic nie pobije, ale jeśli wiecie coś na temat innych takich gierek online to prose sie podzielić swoją wiedzą :) w końcu cza zabić jakoś ten czas, co nie? ;)
PoZDrAwiAM! |
Zagraj sobie w ultime on-line jak bedziesz chcial wiedziec wiecej. To jestem czasem na gg.
--- Be quick or be dead. |
Ale do UO trzeba miec orginalna gre.Jesli sie myle to mnie poprwacie.Osobiscie bardzi chetnie bym przycial w Uo ale i tak TIBIA Rulzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
|
Hmm...sciaglem UO i zalozylem konto na darmowym polskim servie...ale musze przyznac ze gralem moze z 5 minut...ta gra mnie dobila...sterowanie jest gorsze jak w symulatorach lotu ;)
PS.Ja ChCe TiBiE |
a mozesz mi powiedzec gdzies sciognoł to uo i jaki jest ten serwer darmowy co???? opczaje sobie tą gre nigdy w to niegrałem moze jakos zabije ta nude :D:D:D
|
Chcialbym przypomniec ze to jest forum o TIBI a nie Ultimie online.
|
eee
czy wiadomo cos o nowym serwie??? "podobno" mial wyjsc pod koniec wrzesnia, a narazie ani sladu :/ |
Brawo. Pan powyżej jest swoistym rekordzistą. Jak można zadawać tak głupie pytania, i jeszcze wysylać się żeby zrobić to w temacie sprzed 3 lat?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |