Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jaki sekret kryją Scarab Coin'y? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32926)

Maly =] 22-04-2005 13:11

Jaki sekret kryją Scarab Coin'y?

No właśnie. Na świecie morgana mam już 25 scarab coin'ow, które super się prezentują w domku lecz zawsze się zastanawiałem czy one do czegoś służą. Kiedyś obiło mi się o uszy, że ludzie je wykorzystują do jakiś teleportów ale nie wiem dokładnie o co chodzi. Wieć do czego one dokładnie służa, jeśli wogle można je jakoś wykorzystać.

Adamsik 22-04-2005 13:14

Scarab coiny wykorzystuje się w teleportach w kryptach na Ankrahmun.
Zeby dostac sie do lepszych potworów musisz polozyc SC na takim czymś (lol) a następnie wejść w teleport.

Maly =] 22-04-2005 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdAmSiK
Scarab coiny wykorzystuje się w teleportach w kryptach na Ankrahmun.
Zeby dostac sie do lepszych potworów musisz polozyc SC na takim czymś (lol) a następnie wejść w teleport.

Czy chodzi o to?

Jeśli tak, to jak zrobić teleport i jakie potwory tam znajdę?

Fryteczka 22-04-2005 13:23

nie nie to -.-, na takie pojemniki z niebieskim plomyczkiem. btw. spróbuj na ta wieze wlozyc scarab coina...

gorgi 22-04-2005 13:46

Nie można mówic o tym gdyż jest to QS ale powiem tylko że dzieki temu idziem do faraonow jesli chcesz szybko dednac to sobie tam idz

Raiderek 22-04-2005 15:37

Grozi ci Hack...

EE... Czyżbym widział "Tibia Black Ice" Produkcji Tibia.org.pl ??!!
Zauważyć to można w lidzbie potrzebnego Expa przy Nazwie "Tbia-You need 11214 Exp to next level" Przynajmniej tak mi sie zdaje że używasz tego CZitu
( PS. o funkcjach tego programu można poczytac na Tibia.org.pl )

Maly =] 22-04-2005 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raiderek
EE... Czyżbym widział "Tibia Black Ice" Produkcji Tibia.org.pl ??!!
Zauważyć to można w lidzbie potrzebnego Expa przy Nazwie "Tbia-You need 11214 Exp to next level" Przynajmniej tak mi sie zdaje że używasz tego CZitu
( PS. o funkcjach tego programu można poczytac na Tibia.org.pl )

Nie, mylisz się to nie tibia black ice, tylko coś innego ale napewno nie z tibia.org.pl
Zreszta to moja sprawa czy uzywam programow wspomagajacych czy nie, zreszta i tak ich nie uzywam tylko na tym screenie mialem wlonczony pewny program zeby bylo swiatlo bo chialem zeby bylo widac wiezyczke

Palladni 22-04-2005 15:41

No wiec: Scarab Coin'a Kładziesz na zdaje sie "Empty Coal Basin" Zawsze w jego okoliach znajduje sie niebieski płomien na którym nalezy stac gdy kladzie sie Scarab Coina, To teleportuje cie nie BEZPOSREDNIO do faraona wiec nie QS ale do ktypty która przewaznie na koncu kryje Faraona.

@Re Down: Zawsze do usług.

Maly =] 22-04-2005 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladni
No wiec: Scaran Coin'a Kładziesz na zdaje sie "Empty Coal Basin" Zawsze w jego okoliach znajduje sie niebieski płomien na którym nalezy stac gdy kladzie sie Scarab Coina, To teleportuje cie nie BEZPOSREDNIO do faraona wiec nie QS ale do ktypty która przewaznie na koncu kryje Faraona.

Dzieki wielkie, o to mi chodziło, temat do zamknięcia !!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.