![]() |
Droga do AMAZON CAMP
Chcialbym sie dostac do Amazon Camp tego koło Venore, prosiłbym kogo¶ zyczliwego o zał±czenie mi mapki z drog± do tego miejsca.
Dzięki, ale prosiłbym jednak o jak±s mapke bo jak próbowałem tam i¶ć to się zgubiłem. |
...
Mi sie zadna mapka nie wyswitla ani nie scviaga ale powiem ci ze musisz isc caly czas na piludniowy wschod
|
o kurde jakie szczegoły, na poludniowy wschod, to pewnie jestem w venore i musze isc na poludniowy wschod :P. nie wiem dokladnie jak to wyjasnic, ale znam ta drage, poszukaj (maginczy guziczek SZUKAJ)moze na forum juz keidys taki temat byl ;)
|
-.-
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeste¶ pewien, że chodzi o południowy wszchód, z tego c o wiem w tamta strone idzie sie takze na orki. |
o lol
Cytuj:
|
Dobra spokojnie, bo wiele literówek zrobiles i trudno odczytac. Jeszcze jedno pytanie czy da sie jakos ominac tego draga ?? NIe moge tego znalesc na tibia.pl
|
Nie znacie kierunkow swiata?! Przeciez AC jest "w gore i troche w lewo" od Venore.. czyli na POLNOCNY-zachod..
|
Droga do AC od Venore. Powiniene¶ trafić.
Zaznaczyłem drogę do OF i najbliższego draga. Klik! (300kb w jpg. -.-') P.S W gwoli ¶cisło¶ci. Amazon Camp(AC) jest w na północny-zachód od Venore(A jeszcze dokładniej na północny-północny-zachód) |
Dzięki Dwimenor, od poczatku cos mi sie nie zgadzało z tymi kierunkami.
|
Cytuj:
|
Napisal SEREX
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |