Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Droga do AMAZON CAMP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32945)

Mordor 22-04-2005 16:19

Droga do AMAZON CAMP

Chcialbym sie dostac do Amazon Camp tego koło Venore, prosiłbym kogo¶ zyczliwego o zał±czenie mi mapki z drog± do tego miejsca.

Dzięki, ale prosiłbym jednak o jak±s mapke bo jak próbowałem tam i¶ć to się zgubiłem.

Serex 22-04-2005 16:25

...

Mi sie zadna mapka nie wyswitla ani nie scviaga ale powiem ci ze musisz isc caly czas na piludniowy wschod

Rybzor 22-04-2005 16:58

o kurde jakie szczegoły, na poludniowy wschod, to pewnie jestem w venore i musze isc na poludniowy wschod :P. nie wiem dokladnie jak to wyjasnic, ale znam ta drage, poszukaj (maginczy guziczek SZUKAJ)moze na forum juz keidys taki temat byl ;)

Serex 22-04-2005 17:08

-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
o kurde jakie szczegoły, na poludniowy wschod, to pewnie jestem w venore i musze isc na poludniowy wschod :P. nie wiem dokladnie jak to wyjasnic, ale znam ta drage, poszukaj (maginczy guziczek SZUKAJ)moze na forum juz keidys taki temat byl ;)

To napisz cos wiecej to wtedy pogadamy... jak nieznasz tych terenow to lepiej nie idz jak moj kumpel tam szedl (bo robilismy tego qesta co tam jest) to lepiej niedz bo fuksem uciekl hunterowi bo sie na niego natknol (LOL)

Mordor 22-04-2005 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serex
Mi sie zadna mapka nie wyswitla ani nie scviaga ale powiem ci ze musisz isc caly czas na piludniowy wschod

Jeste¶ pewien, że chodzi o południowy wszchód, z tego c o wiem w tamta strone idzie sie takze na orki.

Serex 22-04-2005 17:29

o lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor
Jeste¶ pewien, że chodzi o południowy wszchód, z tego c o wiem w tamta strone idzie sie takze na orki.

Kurda na wscod idzie sie na orci a na poludnowy wschod do vennore lae jak pujdzisz bardzej na wscod niz na poludnnie to dojdziesz tam i powiem ci ze tam jeest duzo strumyczkow zeczek i podrodze jest drag nawet na tibia.pl masz mapke i tam wszystko zobaczysz

Mordor 22-04-2005 17:47

Dobra spokojnie, bo wiele literówek zrobiles i trudno odczytac. Jeszcze jedno pytanie czy da sie jakos ominac tego draga ?? NIe moge tego znalesc na tibia.pl

Kajulec 22-04-2005 18:05

Nie znacie kierunkow swiata?! Przeciez AC jest "w gore i troche w lewo" od Venore.. czyli na POLNOCNY-zachod..

Dwimenor 22-04-2005 18:06

Droga do AC od Venore. Powiniene¶ trafić.
Zaznaczyłem drogę do OF i najbliższego draga.
Klik!

(300kb w jpg. -.-')

P.S
W gwoli ¶cisło¶ci.
Amazon Camp(AC) jest w na północny-zachód od Venore(A jeszcze dokładniej na północny-północny-zachód)

Mordor 22-04-2005 18:12

Dzięki Dwimenor, od poczatku cos mi sie nie zgadzało z tymi kierunkami.

Sir Jarema 22-04-2005 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Droga do AC od Venore. Powiniene¶ trafić.
Zaznaczyłem drogę do OF i najbliższego draga.
Klik!

(300kb w jpg. -.-')

Z jakiego to programu ? Czyżby jaki¶ specjalny map viewer do tibii :D ?

Rybzor 22-04-2005 21:46

Napisal SEREX
Cytuj:

... jak nieznasz tych terenow to lepiej nie idz jak moj kumpel tam szedl (bo robilismy tego qesta co tam jest) to lepiej niedz bo fuksem uciekl hunterowi bo sie na niego natknol (LOL)
hahah ja sie huntera zabardzo nie boje, a co dopiero jakby sie twoj kolega na witcha napotkal, chyba by zemdlal

Rabanbar 05-06-2005 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marcinek-druidek

Jest to filmik jak dojsc do Amazon Camp nie narazajac sie na spotkanie draga.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03.