Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   (ELYSIA) SUPER SMIESZNE PK BR !!!!! GOOD LOOT(mpa) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32948)

Demonic 22-04-2005 16:44

(ELYSIA) SUPER SMIESZNE PK BR !!!!! GOOD LOOT(mpa)

link: http://rapidshare.de/files/1382162/frajer.rec.html

pkowal sobie.....lecz przez przypadek wyrzucilem troche duzo uh z br'a do wody :D zresztą sami zoabczcie...
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

btw. dla wszystkich ktorzy mnei znali SPRZEDALEM POSTAC " Demonic balnazzar"

zaczelem na morganie best pallek.. :evul:

Kebes 22-04-2005 17:21

Hehe :P Całkiem nieźle sobie radziłeś :D Niezły loot. A swoją drogą to ta babka nieźle się zbłaźniła... Powiedziałeś jej, że jest na filmie, a ona "plxplx daj coś za fri" :P Ogólnie mi się podobało.

Wypas 22-04-2005 17:46

Na tibi.de już cie wyśmieli za to mpa. Po co oszukujesz ludzi? Później znowu jakiś typek zacznie bluzgać wszystkich i wszystko w koło. ;)

Demonic 22-04-2005 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas
Na tibi.de już cie wyśmieli za to mpa. Po co oszukujesz ludzi? Później znowu jakiś typek zacznie bluzgać wszystkich i wszystko w koło. ;)

gdybys sie nauczyl angielskiego to zoabczylbys ze na tibia.de kazdemu sie podoba i kazdy mowi "nice aim" albo " great movie".......

idz sie poucz anglika anie przed kompem siedzisz i jakies bzdury na forum piszesz... :baby:

kamil 12 22-04-2005 19:59

ehh Elysia.. tam zaczynalem swoja przygode z tibiom obecnie gram na lucerze ale fajnie ze Br pekowaliscie bo to noobki a nie np. polakow :)

Anaconde 22-04-2005 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil 12
ehh Elysia.. tam zaczynalem swoja przygode z tibiom obecnie gram na lucerze ale fajnie ze Br pekowaliscie bo to noobki a nie np. polakow :)

Brazylijczycy sa cool, ale polakow takich jak ty to chyba zaczne pkowac...

Alucard pan ciemnosci 22-04-2005 20:15

jak sie ściąga ten filmik??

Wypas 22-04-2005 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonic
gdybys sie nauczyl angielskiego to zoabczylbys ze na tibia.de kazdemu sie podoba i kazdy mowi "nice aim" albo " great movie".......

idz sie poucz anglika anie przed kompem siedzisz i jakies bzdury na forum piszesz... :baby:

Widać że jesteś ślepy

Cytuj:

there was no mpa looser.
Cytuj:

No eplate what so ever, waste of time

Demonic 22-04-2005 20:47

a ty jestes N@@BEM ktory nigdy nic nie osiognie w tibi....

Wypas 22-04-2005 20:49

Właśnie widac że n00bem to ty jesteś bo tylko innych bluzgasz i nieprzyjmujesz krytyki jak chłop tylko jak baba. ;)

@Sorry kobitki ale tak sie mówi. ;)

Silo 22-04-2005 20:54

Up Wypas

Zgadza się ;] Wstawiając film trzeba byc gotowym na krytyke.

AnElKa 22-04-2005 21:10

:]

film ogolnie fajny tylko czemu PKowales tego koelsia co z toba w aprty szedl?:/ tylko sdeki straciles

Demonic 22-04-2005 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnElKa
film ogolnie fajny tylko czemu PKowales tego koelsia co z toba w aprty szedl?:/ tylko sdeki straciles

bo o to chodzilo w****il mnei i sie wozil :)

Demonic 22-04-2005 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas
Właśnie widac że n00bem to ty jesteś bo tylko innych bluzgasz i nieprzyjmujesz krytyki jak chłop tylko jak baba. ;)

@Sorry kobitki ale tak sie mówi. ;)

nigdy nie bedziesz meic wiekszego lvlu odemnie....
nie masz sie co starac....
wiec nie ja jestem noobem..

Wypas 22-04-2005 22:04

Cytuj:

To jaki tam masz level pochwal się niech ludzie wiedzą, że nie level swiadczy o noobowstwie a osoba. Możesz mieć nawet 200 level a noobem będziesz dalej.

A tak wogóle to dziecko idz do szkoły sie uczyć a nie w tibie grasz. ;)

Qrczaq 22-04-2005 22:25

Cytuj:

moze nie osiągnie w Tibii więcej od Ciebie ale w prawdziwym życiu na pewno osiągnie więcej niż Ty..

Siergiey 23-04-2005 11:33

Cytuj:

bo o to chodzilo w****il mnei i sie wozil :)

no to teraz ktos powinien ci wy***ac ;]

Demonic 23-04-2005 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrczaq
moze nie osiągnie w Tibii więcej od Ciebie ale w prawdziwym życiu na pewno osiągnie więcej niż Ty..

qrczq moze mnie pamietasz...
z poczotku elysi jak stalem w ab, bylem ubrany w turkusowy kolor i zaraz cale ab go mialo ? ;]

zielaq 23-04-2005 14:34

Cytuj:

qrczq moze mnie pamietasz...
z poczotku elysi jak stalem w ab, bylem ubrany w turkusowy kolor i zaraz cale ab go mialo ? ;]

a pamietasz frajerze jak sie dałeś shakowac ? i potem płakałes Ty nigdy nie bedziesz gral w Tibie postales tą postac jak miala bodaj 70-80 lvl i taki dobry . . . i nie gadaj ze Ty sie ubrales na turkusowo bo to był Bax Sho a nie Ty śmieciu

Wypas 23-04-2005 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq
a pamietasz frajerze jak sie dałeś shakowac ? i potem płakałes Ty nigdy nie bedziesz gral w Tibie postales tą postac jak miala bodaj 70-80 lvl i taki dobry . . . i nie gadaj ze Ty sie ubrales na turkusowo bo to był Bax Sho a nie Ty śmieciu

I co z tego że ktoś mu nabił 80 leveli a on nabił 2 następne to on jest za***isty a nie poprzedni owner a ten kolor to pewnie mu się przyśnił z miech przed zdarzeniem dlatego on ma wyłączne prawo to chodzenia w turkusowych ciuszkach. ;)

O i jeszcze jedno chłopie dlaczego ty oddychasz ja to robiłem 4 lata przed tobą więc zabraniam ci to robić. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40.