![]() |
(ELYSIA) SUPER SMIESZNE PK BR !!!!! GOOD LOOT(mpa)
link: http://rapidshare.de/files/1382162/frajer.rec.html
pkowal sobie.....lecz przez przypadek wyrzucilem troche duzo uh z br'a do wody :D zresztą sami zoabczcie... :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: btw. dla wszystkich ktorzy mnei znali SPRZEDALEM POSTAC " Demonic balnazzar" zaczelem na morganie best pallek.. :evul: |
Hehe :P Całkiem nieźle sobie radziłeś :D Niezły loot. A swoją drogą to ta babka nieźle się zbłaźniła... Powiedziałeś jej, że jest na filmie, a ona "plxplx daj coś za fri" :P Ogólnie mi się podobało.
|
Na tibi.de już cie wyśmieli za to mpa. Po co oszukujesz ludzi? Później znowu jakiś typek zacznie bluzgać wszystkich i wszystko w koło. ;)
|
Cytuj:
gdybys sie nauczyl angielskiego to zoabczylbys ze na tibia.de kazdemu sie podoba i kazdy mowi "nice aim" albo " great movie"....... idz sie poucz anglika anie przed kompem siedzisz i jakies bzdury na forum piszesz... :baby: |
ehh Elysia.. tam zaczynalem swoja przygode z tibiom obecnie gram na lucerze ale fajnie ze Br pekowaliscie bo to noobki a nie np. polakow :)
|
Cytuj:
|
jak sie ściąga ten filmik??
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a ty jestes N@@BEM ktory nigdy nic nie osiognie w tibi....
|
Właśnie widac że n00bem to ty jesteś bo tylko innych bluzgasz i nieprzyjmujesz krytyki jak chłop tylko jak baba. ;)
@Sorry kobitki ale tak sie mówi. ;) |
Up Wypas
Zgadza się ;] Wstawiając film trzeba byc gotowym na krytyke. |
:]
film ogolnie fajny tylko czemu PKowales tego koelsia co z toba w aprty szedl?:/ tylko sdeki straciles
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nigdy nie bedziesz meic wiekszego lvlu odemnie.... nie masz sie co starac.... wiec nie ja jestem noobem.. |
Cytuj:
A tak wogóle to dziecko idz do szkoły sie uczyć a nie w tibie grasz. ;) |
Cytuj:
moze nie osiągnie w Tibii więcej od Ciebie ale w prawdziwym życiu na pewno osiągnie więcej niż Ty.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
qrczq moze mnie pamietasz... z poczotku elysi jak stalem w ab, bylem ubrany w turkusowy kolor i zaraz cale ab go mialo ? ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
O i jeszcze jedno chłopie dlaczego ty oddychasz ja to robiłem 4 lata przed tobą więc zabraniam ci to robić. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |