![]() |
Mity w tibi
Takich tematów jak mity o tibi jest dużo. Dlatego prosiłbym o zamieszczanie tego typu opowiastki w tym temacie. Może nawet moderatorzy zrobią z tego temat przyklejony. Usprawni to forum i ułatwi przeglądania go.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Popieram poprzednika :p. Na forum jest całkiem sporo mitów. Więc taki temat się by przydał. Przydało by się tylko zrobić z niego przyklejonego.
|
MASZ racje bardzo mnie ciekawi pisanie o tym jak np. ktos gada na temat jakis jeszcze nie do zdobycia itemkow np ja nie wiem jak mozna sdobyc crystal mace czy howa
Czarny Lord Cieni 18 lvl knight |
Nie wiem czy to jest ironia ale jeśli nie jest to masz rację :D.
|
no to dalej, męska decyzja, bo narazie ten topic powstał i nic w nim nie ma, zaśmieca forum a według autora miał to forum odciążyć. jak to w końcu ma być?? albo piszecie albo delete tematu
|
Więc ja zaczne :D . Na harmoni Herganon zdobył blue gemma. Jest to prawda gdyż wiele osób go widziało. Zdobył w tym samym czasie pharo sworda. A tak sie składa, że obydwie te rzeczy są w ankarum w skarbcu. A kiedy się na nie patrzy można zobaczyć dziurę. Czyżby zbie okoliczności B) . Nie sadzę.
|
Cytuj:
@on: No w sumie to niezły pomysł. Może sie zabierzemy za wypisywanie tych "mitów"? Np o Bazyliszku, Crystal Mace, Tunder Hammer, Soft Boots itd. |
Soft boots to nie legenda ale czysta prawda xD. Można je znaleźć gdzieś w skarbcu. Podobnie jak boots of waterwalkiong xD. Tylko prawdopodobnie nikt ich nie ma w tibi :( . Aha nie ma czegoś takiego jak how. Prawdopodobnie chodziło o sow (sword of valor czyli magic sword).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |