Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Do Dr. Omader (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33004)

Maxi 23-04-2005 02:45

Do Dr. Omader

No normalnie nie wytrzymalem jak zobaczylem w jaki sposób potraktowałeś Wild Stalera. Może i napisał "muj" w czym złamał regulamin
("Przed napisaniem posta sprawdź ortografię i gramatykę. Wielu czytelników forum to ludzie młodzi, którym czytając może utrwalić się błędna pisowania. Nie chcesz chyba mieć na sumieniu czyjejś jedynki z dyktanda?")
ale to nie jest powód byś go nazywał idiotą i kretynem. W takim razie Ty złamałeś regulamin, który mówi
"Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"
Wogóle kim jestes by tak ludzi nazywać. Wielki mi administrator. WSTYD i tyle na Twoj temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kapral 23-04-2005 03:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxi
No normalnie nie wytrzymalem jak zobaczylem w jaki sposób potraktowałeś Wild Stalera. Może i napisał "muj" w czym złamał regulamin
("Przed napisaniem posta sprawdź ortografię i gramatykę. Wielu czytelników forum to ludzie młodzi, którym czytając może utrwalić się błędna pisowania. Nie chcesz chyba mieć na sumieniu czyjejś jedynki z dyktanda?")
ale to nie jest powód byś go nazywał idiotą i kretynem. W takim razie Ty złamałeś regulamin, który mówi
"Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"
Wogóle kim jestes by tak ludzi nazywać. Wielki mi administrator. WSTYD i tyle na Twoj temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W sumie masz racje ale nie zdziw sie jak ten post usunie :P

Insane Jezus 23-04-2005 04:43

nom ..wiecie co ..moze wypilem o dwa wina za duzo...ale chyba macie racje :P

Gunir 23-04-2005 06:44

Drom wykonuje tylko swoje obowiazki. Co trzecia osoba na forum pisze "ktory", "muj", "żeczy" itp. Myslicie ze da sie wytrzymac z takim czyms? Reka az sie zama rwie aby nabluzgac na autora tych slow. Nie zdziwcie sie, ale ten temat zostanie zamkniety/skasowany.

dap-galothij 23-04-2005 08:38

zaraz się zorientuję, ale może to była tylko przysłowiowa kropla która przepełniła czarę.

edit:nic nie znalazłem(oprócz błędów ort.)

@down: myślę, że aż taki to on nie jest:)

roland 23-04-2005 08:40

Ja dostałem od Dromadera warna za nic, lol Jeden punkt bez powodu... Ale Dromader taki już jest, cham i tyle(pewnie mnie za to zbanują)

Dan the Automator 23-04-2005 08:54

Dlaczego ja nigdy nie wiem o co chodzi...?

Jacko 23-04-2005 09:07

No ale to prawda jest, kiedys pisalem dyktanda na 5-6 zawsze, a od czasu jak mam neta to 4 :P

roland 23-04-2005 09:11

Dobo:
Chodzi o Dromadera, o to, że daje bany za nic, jest ogólnie "nie-friendly" i ma za dużą włądzę, przez co bezkarnie może robić wszystko...

Shinjix 23-04-2005 09:16

Jakbys kasowal co chwila temat typu "wszoraj muj kolega(kturego barzo lóbie) zjehał jakiegoś nuuba" (czy cos w tym stylu) to tez bys momentami nie wytrzymywal. Szczegolnie, ze wyraz "mój" jest potoczny i pisze sie go intuicyjnie... Mnie krew zalewa jak widze tematy, gdzie juz w tytule sa bledy ort. wiec staram sie w nich nie odpowiadac, zeby przypadkiem "nie wybuchnąc" (szczegolnie, ze w takich przypadkach post jest jeszcze gorszy niz sam tytul). Admin niestety nie moze go ominac wiec czasem nie wytrzymuje....

TheNatoorat 23-04-2005 09:34

Dromader po prostu wykonuje swą pracę.
Podobnie bym się zachowywał, gdybym zobaczył stertę tematów:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
"wszoraj muj kolega(kturego barzo lóbie) zjehał jakiegoś nuuba"

Zgroza...
Po prostu nie da się tego ominąć. Czy to źle, że Drom stara się naciskać na ludzi, by uczyli się techniki mowy i pisma językiem polskim?

Kajulec 23-04-2005 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
(...) Co trzecia osoba na forum pisze "ktory", "muj", "żeczy" itp. (...)

:D Eheh

@Topic:
Jakby za kazde przewinienie z regulaminu banowali, to aktywnych uzytkownikow bylaby garstka. Kazdy dobrze wie, ze czasami KAZDY wybucha.. czy to zwykly "szarak", czy mod, albo admin. Tak jak ktos pisal: kropla przepelnila czare. Taki mod, albo admin ma na prawde ciezkie zycie. Nie dziwie sie, ze czasami wybuchaja..

Imprezowy Chłoptaś 23-04-2005 09:56

Bledy mozna robic. Na tym sie czlowiek uczy, ale zeby go wyzywac od razu? Czy drom nigdy nie zrobil bledu anawet jak to go zbluzgal? Nikt, bo moze dac bana !

Oxygane 23-04-2005 09:58

Cytuj:

ale to nie jest powód byś go nazywał idiotą i kretynem
lol, ale on jest idiotą i kretynem, poczytałem sobie troche jego posty, chłopak wyraźnie zaniża poziom IQ na naszym forum, a ostrzeżenie to jeszcze nie powód do zakładania tematu na forum.

Cytuj:

Chodzi o Dromadera, o to, że daje bany za nic, jest ogólnie "nie-friendly" i ma za dużą włądzę, przez co bezkarnie może robić wszystko...
Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom napewno nie daje banów i upomnień za nic.

Wszyscy narzekacie, że na forum jest coraz więcej noobów i idiotów, a jak ktoś już próbuje coś z nimi zrobić to wszyscy wielce nie zadowoleni.

Do szkoły polskiego sie uczyć! Jeśli tacy kretyni jak wy są przyszłością naszego narodu, to ja zmieniam obywatelstwo.

hoomik 23-04-2005 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
Jeśli tacy kretyni jak wy są przyszłością naszego narodu, to ja zmieniam obywatelstwo.

z bogiem, plakac za toba nie bedziemy

@topic:
co innego jak sie raz zrobi jakis blad przez przypadek, a co innego jak sie w kazdym poscie wali tych bledow w zakresie 666-1337

Bucik 23-04-2005 10:04

skoro aż wam ręka lata albo coś innego z powodu takich błędów otrograficznych... to po jaki gwind to czytacie ?? a wogóle jest tak jak z moim bratem... jest o 2 lata starszy a zawsze się do mnie porównuje i jest porównywany i jeżeli ja napisze jakieś błędy których on nie napisze to ja jestem już gorszy... to samo dzieje się tu... nie każdy jest polonistą który gra w tibie... mój angielski jest żałosny a jakoś na angielskim forum mnie jeszcze nikt nie banował...

Re down: ja rozumiem że drom musi czytać... ale popatrz na poprzednie posty i tam żaden modek tego nie napisał tylko zwykły forumowicz

Walrock 23-04-2005 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bucik
skoro aż wam ręka lata albo coś innego z powodu takich błędów otrograficznych... to po jaki gwind to czytacie ?? a wogóle jest tak jak z moim bratem... jest o 2 lata starszy a zawsze się do mnie porównuje i jest porównywany i jeżeli ja napisze jakieś błędy których on nie napisze to ja jestem już gorszy... to samo dzieje się tu... nie każdy jest polonistą który gra w tibie... mój angielski jest żałosny a jakoś na angielskim forum mnie jeszcze nikt nie banował...

A jak myslisz ?? Drom jest modem on to musi czytac bo takie ma obowiazki !!

Radek 666 23-04-2005 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Jakbys kasowal co chwila temat typu "wszoraj muj kolega(kturego barzo lóbie) zjehał jakiegoś nuuba" (czy cos w tym stylu) to tez bys momentami nie wytrzymywal. Szczegolnie, ze wyraz "mój" jest potoczny i pisze sie go intuicyjnie... Mnie krew zalewa jak widze tematy, gdzie juz w tytule sa bledy ort. wiec staram sie w nich nie odpowiadac, zeby przypadkiem "nie wybuchnąc" (szczegolnie, ze w takich przypadkach post jest jeszcze gorszy niz sam tytul). Admin niestety nie moze go ominac wiec czasem nie wytrzymuje....

Tak, ale to nie jest powód, żeby kogoś bluzgać. Ale w sumie admin to admin, nic
mu nie zrobisz co najwyżej on tobie :P.

Ashlon 23-04-2005 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bucik
to po jaki gwind to czytacie ??

Pisze sie gwint? ;)

Tak, mam wejsc na forum i nie czytac postow z bledami? To 75% forum bedzie dla mnie niedostepne. Zreszta, wkurza mnie, jak ktos pisze "gtury jezd dzisiaj dzien, bo jadem do wójka". Potem siedze na probnym egzaminie i 10 min mysle, jak sie pisze wujek (u/ó)...

A jak bedziesz widzial na ulicy, jak samochod kradna - to nie zglaszaj na policje! w ogole - po co sie na to patrzysz?! -.-

Magus 23-04-2005 10:45

Zachowujecie sie jak szczyle, ktorym ktos zabral grabki i lopatke. Znam Droma nie od dzis i wiem ze ZA NIC to on ostrzezen nie daje. Zycie moda nie jest latwe ze o adminie juz nie wspomne. Wam sie wydaje ze co my jestesmy, oprawcy? Chcecie byc traktowaci nalezycie to sie tak zachowujcie. bo poki co to wiekszosc z Was mozna porownac to bandy rozwydrzonych dzieci, w dodatku ulomnych.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44.