![]() |
Do Dr. Omader
No normalnie nie wytrzymalem jak zobaczylem w jaki sposób potraktowałeś Wild Stalera. Może i napisał "muj" w czym złamał regulamin
("Przed napisaniem posta sprawdź ortografię i gramatykę. Wielu czytelników forum to ludzie młodzi, którym czytając może utrwalić się błędna pisowania. Nie chcesz chyba mieć na sumieniu czyjejś jedynki z dyktanda?") ale to nie jest powód byś go nazywał idiotą i kretynem. W takim razie Ty złamałeś regulamin, który mówi "Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe" Wogóle kim jestes by tak ludzi nazywać. Wielki mi administrator. WSTYD i tyle na Twoj temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
nom ..wiecie co ..moze wypilem o dwa wina za duzo...ale chyba macie racje :P
|
Drom wykonuje tylko swoje obowiazki. Co trzecia osoba na forum pisze "ktory", "muj", "żeczy" itp. Myslicie ze da sie wytrzymac z takim czyms? Reka az sie zama rwie aby nabluzgac na autora tych slow. Nie zdziwcie sie, ale ten temat zostanie zamkniety/skasowany.
|
zaraz się zorientuję, ale może to była tylko przysłowiowa kropla która przepełniła czarę.
edit:nic nie znalazłem(oprócz błędów ort.) @down: myślę, że aż taki to on nie jest:) |
Ja dostałem od Dromadera warna za nic, lol Jeden punkt bez powodu... Ale Dromader taki już jest, cham i tyle(pewnie mnie za to zbanują)
|
Dlaczego ja nigdy nie wiem o co chodzi...?
|
No ale to prawda jest, kiedys pisalem dyktanda na 5-6 zawsze, a od czasu jak mam neta to 4 :P
|
Dobo:
Chodzi o Dromadera, o to, że daje bany za nic, jest ogólnie "nie-friendly" i ma za dużą włądzę, przez co bezkarnie może robić wszystko... |
Jakbys kasowal co chwila temat typu "wszoraj muj kolega(kturego barzo lóbie) zjehał jakiegoś nuuba" (czy cos w tym stylu) to tez bys momentami nie wytrzymywal. Szczegolnie, ze wyraz "mój" jest potoczny i pisze sie go intuicyjnie... Mnie krew zalewa jak widze tematy, gdzie juz w tytule sa bledy ort. wiec staram sie w nich nie odpowiadac, zeby przypadkiem "nie wybuchnąc" (szczegolnie, ze w takich przypadkach post jest jeszcze gorszy niz sam tytul). Admin niestety nie moze go ominac wiec czasem nie wytrzymuje....
|
Dromader po prostu wykonuje swą pracę.
Podobnie bym się zachowywał, gdybym zobaczył stertę tematów: Cytuj:
Po prostu nie da się tego ominąć. Czy to źle, że Drom stara się naciskać na ludzi, by uczyli się techniki mowy i pisma językiem polskim? |
Cytuj:
@Topic: Jakby za kazde przewinienie z regulaminu banowali, to aktywnych uzytkownikow bylaby garstka. Kazdy dobrze wie, ze czasami KAZDY wybucha.. czy to zwykly "szarak", czy mod, albo admin. Tak jak ktos pisal: kropla przepelnila czare. Taki mod, albo admin ma na prawde ciezkie zycie. Nie dziwie sie, ze czasami wybuchaja.. |
Bledy mozna robic. Na tym sie czlowiek uczy, ale zeby go wyzywac od razu? Czy drom nigdy nie zrobil bledu anawet jak to go zbluzgal? Nikt, bo moze dac bana !
|
Cytuj:
Cytuj:
Wszyscy narzekacie, że na forum jest coraz więcej noobów i idiotów, a jak ktoś już próbuje coś z nimi zrobić to wszyscy wielce nie zadowoleni. Do szkoły polskiego sie uczyć! Jeśli tacy kretyni jak wy są przyszłością naszego narodu, to ja zmieniam obywatelstwo. |
Cytuj:
@topic: co innego jak sie raz zrobi jakis blad przez przypadek, a co innego jak sie w kazdym poscie wali tych bledow w zakresie 666-1337 |
skoro aż wam ręka lata albo coś innego z powodu takich błędów otrograficznych... to po jaki gwind to czytacie ?? a wogóle jest tak jak z moim bratem... jest o 2 lata starszy a zawsze się do mnie porównuje i jest porównywany i jeżeli ja napisze jakieś błędy których on nie napisze to ja jestem już gorszy... to samo dzieje się tu... nie każdy jest polonistą który gra w tibie... mój angielski jest żałosny a jakoś na angielskim forum mnie jeszcze nikt nie banował...
Re down: ja rozumiem że drom musi czytać... ale popatrz na poprzednie posty i tam żaden modek tego nie napisał tylko zwykły forumowicz |
Cytuj:
|
Cytuj:
mu nie zrobisz co najwyżej on tobie :P. |
Cytuj:
Tak, mam wejsc na forum i nie czytac postow z bledami? To 75% forum bedzie dla mnie niedostepne. Zreszta, wkurza mnie, jak ktos pisze "gtury jezd dzisiaj dzien, bo jadem do wójka". Potem siedze na probnym egzaminie i 10 min mysle, jak sie pisze wujek (u/ó)... A jak bedziesz widzial na ulicy, jak samochod kradna - to nie zglaszaj na policje! w ogole - po co sie na to patrzysz?! -.- |
Zachowujecie sie jak szczyle, ktorym ktos zabral grabki i lopatke. Znam Droma nie od dzis i wiem ze ZA NIC to on ostrzezen nie daje. Zycie moda nie jest latwe ze o adminie juz nie wspomne. Wam sie wydaje ze co my jestesmy, oprawcy? Chcecie byc traktowaci nalezycie to sie tak zachowujcie. bo poki co to wiekszosc z Was mozna porownac to bandy rozwydrzonych dzieci, w dodatku ulomnych.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |