Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wyprawa na poh (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33018)

Ziomululek 23-04-2005 09:09

Wyprawa na poh

Co tu duzo muwic miłego oglądania acha i Crown Legsy mam w depo prosze sie nie smiac:D
http://rapidshare.de/files/1392242/P...le__dobry.html

CinekMarcin 23-04-2005 09:23

sciagam ten filmik w folderze tibicam jest chce wlaczyc nie dziala !! X( X( Dlaczego ? Nie pokazuje mi sie na liscie do odtwarzania w tibi !! X( PomocY !! :)

Majines 23-04-2005 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CinekMarcin
sciagam ten filmik w folderze tibicam jest chce wlaczyc nie dziala !! X( X( Dlaczego ? Nie pokazuje mi sie na liscie do odtwarzania w tibi !! X( PomocY !! :)

Czy nie widzisz, że końcówka tego pliku to html... prawdobodobnie Keylogger!

CinekMarcin 23-04-2005 09:43

na rapidesh zawsze jest .html ...

vizjereia 23-04-2005 10:06

Otworzyc ci sie nie chce gdyz jest to chyba za dluga nazwa jeszcze nie sciagalem ale to jest pewnie przyczyna tego. Skróc nazwe i all powinno byc OK

Evil Ligon 23-04-2005 10:24

A gdzie tam jest rec na rapi... jest zawsze rec.html a tu tylko html 0.0

CinekMarcin 23-04-2005 10:45

eeeee top jest keylogger :d dobrze ze dzis nie gralem w tibie :P NIe Sciagac !

Ziomululek 23-04-2005 11:07

nie pie... ze to key bo nawet nie umiem ich robic

CinekMarcin 23-04-2005 11:11

to dlaczego jest sam Plik a nie ma Plik rec jak w filmikach ?

binek1986 23-04-2005 11:20

Smiac mi sie chce jak to czytam. Robicie z siebie posmiewisko, zamiast chwilke, odrobinke pomyslec. W katalogu z tibiacam jest wiele plikow. Program przy uruchamianiu badz aktywacji tworzy liste plikow, jak myslicie skad wie ktore sa flimami ? Czyzby po rozszerzeniu *.rec ?? Taaaa, wiec dlaczego by nie dac temu "nie nazwanemu do konca" plikowi ktory sciagneliscie, rozszerzenia *.rec ? To by wiele dalo, flim bylby na liscie, poniewaz program zauwaza pliki tylko i wylacznie z rozszerzeniem *.rec. Autor widocznie przy zmianie nazwy badz zapisaniu, nie nadal rozszerzenia i juz kazdy pisze ze to keylogger... Odpalalem flimik i widzialem kawalek. Btw nie ma czego sie wstydzic studded legsow :p maja one mniej cap niz crown, a widac ze capa ci braklo troszke ;>

Wypas 23-04-2005 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez binek1986
Smiac mi sie chce jak to czytam. Robicie z siebie posmiewisko, zamiast chwilke, odrobinke pomyslec. W katalogu z tibiacam jest wiele plikow. Program przy uruchamianiu badz aktywacji tworzy liste plikow, jak myslicie skad wie ktore sa flimami ? Czyzby po rozszerzeniu *.rec ?? Taaaa, wiec dlaczego by nie dac temu "nie nazwanemu do konca" plikowi ktory sciagneliscie, rozszerzenia *.rec ? To by wiele dalo, flim bylby na liscie, poniewaz program zauwaza pliki tylko i wylacznie z rozszerzeniem *.rec. Autor widocznie przy zmianie nazwy badz zapisaniu, nie nadal rozszerzenia i juz kazdy pisze ze to keylogger... Odpalalem flimik i widzialem kawalek. Btw nie ma czego sie wstydzic studded legsow :p maja one mniej cap niz crown, a widac ze capa ci braklo troszke ;>

Nagrywając w TibiCAM filmik odrazu ma końcówke .rec niewiem czym on zmieniał nazwe filmu że mu ta końcówka znikneła. Wole tego nie ściągać.

MuKuL 23-04-2005 16:08

binek1986 ma rację... po pierwsze przy ściąganiu pliku zmniejszacie nazwę do np. "poh" i dodajecie końcówkę *.rec
Całość powinna więc wyglądać tak: "poh.rec"
Całość pliku zeskanowałem... nic nie ma... (w sensie że key loggera).
No i się pojawiło na liście!!
Błąd wynika z tego że Autor na początku filmu nazwał go np. "fdgfgdf.rec", nazwa się nie podobała to zmienił zapominając o końcówce *.rec i to tyle.

jak wrócę z basenu dam edita... :p

KornikCrew 23-04-2005 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomululek
nie pie... ze to key bo nawet nie umiem ich robic

a kto sie pyta czy umiesz? a po za tym co to jest??

Robert Ignatowicz 23-04-2005 17:19

Boze ale wy jestescie nooby

Boze ale jestes noob lpiej nie graj w nia bo jak cie znajde to zabije i kur.. za*******. ci wmord kapiszonie ***a.. :baby: X( piz.. za***...

Wypas 23-04-2005 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robert Ignatowicz
Boze ale jestes noob lpiej nie graj w nia bo jak cie znajde to zabije i kur.. za*******. ci wmord kapiszonie ***a.. :baby: X( piz.. za***...

Ledwo co założył konto i już wszytkich bluzga.

Alli Toxyczny 23-04-2005 18:15

hehe widać ze koles zaczyna sie bulwersowaĆ:P/zle to zrobiles z deka myslales ze kazdy bedzie sciągał a tutaj ktos ciebie zdemaskował.Słaby z ciebie haker:P
na poh***** wszystko wsadzisz(najczesciej key loger)
poh*****(ludzie to robią po to ..zeby dla odbiorców sie szybciej sciągało....gowno prawda czesto keyloger:P)
poh.rec(normalny czysty film...wyzsza szkoła jazdy wsadzic tam keylogera...! a na pewno sie da:))

Ziomululek 23-04-2005 18:26

Noobie nawet nie umiem keyylogerów dawac i nie wiem czemu ale film nie działa a tamtego stara to chyba kelloger.

MuKuL 23-04-2005 18:32

Ziomululek ma rację. Naprawde plik czysty, nie był w rar, ani w zip...
Najpierw zeskanujcie plik, a nie mówicie brednie !!
I to na całym forum... jak macie doówd, zdjęcie z analizy anty-wira, czy coś innego to pokażcie... a nie pie******* jak nic nie wiecie lol.

Ziomululek 23-04-2005 19:07

dzieki za poparcie ****a n00by sie sraja a nic nie wiedzą.

MuKuL 23-04-2005 19:49

Obejrzałem filmik więc dam edita

@edit:
Na początku zamulający ostro... przewiłem na max :P Same cyce i mino. No ale potem się postarałeś xD. Sporo pojechanych akcji z GSem i Orcami ;)
Szczegulnie z tym 1 GSem hehe... Potem już znowu przewijałem :D
Ogółem filmik nie zaskakujący acz są Bardzo Ciekawe Momenty hihhi.

@up:
No problem, masz u mnie poparcie bo plik czysty...
Jak ktoś nie wie jak odpalić, to mogę powtórzyć. 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54.