Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   br & szwed kto lepszy noob????? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33033)

janek@ 23-04-2005 11:34

br & szwed kto lepszy noob?????

nie moge sie zdecydowac kto lepszy noobiec szwedy czy bry szwedami robimy wojne br wkurzajom kazdego kogo zobacza mze i nie kazdego wiec zalozylem ten temat zeby kazdy mugl sie domyslic kto gorszy noob bry czy szwed ten teamat ma powiazanie szwed i bry wiec powiem jak te posty powinny wyglodac

1.szwed bry kogo wolisz i kogo nie lubisz
2.co ci szwedzi i bry zrobili ??
3.no i w tym pukcie mozecie sie wyzyc :p

Raistlinek 23-04-2005 11:37

1)Polacy
2)złodzieje, pkrzy, nie znają anglika(w większości ofcoz ze nie wszyscy...)
3)a ten punkt to po cholere?

Ashlon 23-04-2005 11:38

1)Najwiekszym n00bem jest ten, ktory zaklada takie idiotyczne tematy i oskarza innych, nie patrzac, ze jedna osoba nie jest odpowiedzialna za caly kraj.
2)Nic nie zrobili. Br faktycznie nie wszyscy znaja ang, ale my nie lepsi. Zreszta, wielu swe & br sa lepszymi i milszymi graczami niz pl...

janek@ 23-04-2005 11:39

3)a ten punkt to po cholere?[/quote]

ten pukt tak se jesli jecez sie wyzyc :P a i polakuw nie wtrocamy w ten temat zeby sie inni sie zdenerwowali sie B)

Shein Silvershadow 23-04-2005 11:45

@offtopic
A mnie "wkurzajom" takie osoby, które nie potrafią się poprawnie wyrazić w języku ojczystym.

Cytuj:

1. Nie lubię ludzi, którzy kradną (dziś taki miły polak pozbawił mnie mojego lootbaga, inny przyłączył się do bicia potworów)
2. Nic. Zaprzyjaźniłem się nawet z jednym szwedem - bardzo miły człowiek. Można porozmawiać, w przeciwieństwie do większości polaków w Tibii.

@down
Cytuj:

ten temacik jest dla tych kturych nie lubia br i szwed nie powiedzialem ze jedna osoba za caly kraj odpowiada ale naprawde 1 moze popsuc reputacje tak jagby jak by sie wysilil
Tak, są takie osoby, psujące reputację kraju, i ty do takich należysz - niestety.

janek@ 23-04-2005 11:46

[quote=Nekromanta]1)Najwiekszym n00bem jest ten, ktory zaklada takie idiotyczne tematy i oskarza innych, nie patrzac, ze jedna osoba nie jest odpowiedzialna za caly kraj.
2)Nic nie zrobili. Br faktycznie nie wszyscy znaja ang, ale my nie lepsi. Zreszta, wielu swe & br sa lepszymi i milszymi graczami niz pl...[/QUOT

ten temacik jest dla tych kturych nie lubia br i szwed nie powiedzialem ze jedna osoba za caly kraj odpowiada ale naprawde 1 moze popsuc reputacje tak jagby jak by sie wysilil

Ma$ter MatiK 23-04-2005 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@
nie moge sie zdecydowac kto lepszy noobiec szwedy czy bry szwedami robimy wojne br wkurzajom kazdego kogo zobacza mze i nie kazdego wiec zalozylem ten temat zeby kazdy mugl sie domyslic kto gorszy noob bry czy szwed ten teamat ma powiazanie szwed i bry wiec powiem jak te posty powinny wyglodac

3.no i w tym pukcie mozecie sie wyzyc :p

1.Nie lubie Polakow ktorzy zakladaja bezsensowne tematy i ktorzy kalecza jezyk ojczysty.Wole obcokrajowcow od wiekszosci polskich graczy w tibie...
2.Hmm...Nic??Szwedzi i polacy mnie ani razu nie wyzywali lub zabili a polacy tak.
3Are you noob???!!!!!11111Free itanz !!!!111111 plx1111 oneoneone

Dabek 23-04-2005 11:49

Precz z rasizmem i ksenofobią. Jak mozesz nazywać kogokolwiek innej narodowości noobem, jak sam nie potrafisz napisac jednego zdania we własnym ojczystym jezyku bez błędu.

Zamykam, oszczędze Ci bycia zjechanym przez innych (myślących) użytkowników.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30.