![]() |
Murr pekuje. (6 bp uh)
|
Filmik troche dziwny...
Nie nazwałbym tego pk.. Ginie tylko 1 osoba i na dodatek loot: 8 ryb... :P I ten dead na końcu... Killed at Level 22 by Zadran Shadowbolt Tylko Uhy straciłeś... Musisz potrenować pkowanie... Po prostu: OWN3D |
Cytuj:
@topic Film średni, fajna nawalanka w pierwszej części :] dziwi mnie zachowanie tego mastera.. mógł zdjąć Cię jednym UE bez najmniejszego problemu... później coś dziwnego z tym Gigaxem - napisał do ciebie Hello i dostał kicka jak już był na redzie - wtf ? |
Ja tez nie powiedzial bym na to pk dlaczego? odpowiedz jest prosta:
film by Maciek Mur (Wiek:12lat). |
Początek naprawde ciekawy, ale potem... dziwne , atakowałeś kilka osób i nikogo nie dobiles. No i 6 bp uh + kilkaset boltów i tylko jeden ded w dodatku bez loota. Pech
|
no pech
lol kornikcrew : lol a ty ile lat 6? |
Nudny filmik. Za mało ofiar. ;)
|
Film poprostu beznadziejny. Tak samo jak nagrywajacy go. Wiedzialem, ze jestes idiota, bo znam cie z Julery ale tym filmikiem uswiadomiles mi, ze sie mylilem. Jestes skonczonym debilem. Najgorsze jest to, ze bez przerwy sie podniecasz,ze zabijasz noobkow a sam jestes najgorszym z nich. -.-'
|
Tesz tego pk bym nie nazwal
loleczek :D
|
Jeśli to jest według Ciebie pekowanie, to chciałbym zostać Twoją ofiarą. -.-
|
Spoksik
Nakręciłbym pk na moim 22 lvl knighcie albo 14 lvl magu , ale sie boje bo mi grozi ban na stałe tyle sobie popekowałem i teraz jestem grzecznym palladynkiem <lol>
Film nice ;p ale potrenuj troszke |
JAki program do ogladania filmikow z tibi??
Cytuj:
|
Cytuj:
1. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116 2. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8485 I radze uważać bo w tych linkach jest keylogger..... żartowałem, nie ma keyloggerów :P @ Film Fajnie się zapowiadało, a tu taki troche mały zonk. Mało osób padło + lot III klasa = film średni. Ale nie martw się..... są gorsze filmy i to o wiele ;) Na następny raz napewno pójdzie Ci dobrze :) |
Cytuj:
|
Ale to PKpwane ci wyszło :p jakis jeden nOObek umiera i zadnego loot:p
|
nuub plxxx... Wpadaj na danubie przywitam cie ladnie z exori :) Waste 6 bp uh -.- bylo mi oddać to bym se nabil ze 300k exp -.-
Film banalny, mój 7-letni brat gra lepiej w tibie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |