![]() |
Fajne :)
Fabuła 8/10 Wykonanie 9/10 Szybciutko rób kolejny odcinek :P |
Fajnie nawet wyszło. Szkoda tylko, że poza dodawaniem napisów to nie ma nic z "fejka". Mam nadzieje, że akcja się bardziej rozkręci i będzie miło. Powodzenia życze. ;)
|
fajnie,fajnie
Mi sie podoba ale cos mi sie tez zdaje ze ten root jest troche zle wklejony...
Rob dalej ! 9,5/10 :] |
Wydaje mi sie że znowu ten program do czcionki tibijskiej :)
|
0... tylko wklejenie <jeszcze nie poprawnie -_-> tekstu z programu... dno -_-
|
@up
Teraz 90% forumowiczów bedzie robilo fake z tym programikiem :/ Bez sensu... @Top Fake by byl spoko ale ten program. ehh.. daje 4/10 jesli chodzi o umiejetnosci.... |
Cytuj:
|
nie chodzi o sam program... ale tutaj nie ma nic poza nim! nie mam absolutnie nic przeciwko programowi, ale jezeli maja pojawiac sie fake takie jak ten, gdzie sa tylko teksty wklejone z programu do screenow i nic poza tym, to trudno nazwac to w jakikolwiek sposob fakem.
|
No calkiem niezle. xD rob dalej! chce ciag dalszy
nick: ****** lvl: 57 swiat: rubera |
Pomysł moze byc 6/10 ale wykonanie jest slabe :/ Po pierwsze to jakim cudem trafiles dwa bonebeasty(zle pieski) naraz i z maridami to samo. Jeden bonebeast to jest skopiowany i obrocony i widoczny jest niezgodnie z tibijska perspektywa. Spear ktory leci w rotworma jest strasznie dennie wklejony jakby wogle nie wylatywal od ciebie. Teksty jak juz mowili z programu. Niemiałbym nic przeciwko żebyś je dobrze wkleił. Wykonanie 3/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |