![]() |
Rekrutacja do guildi ,,Manieczki Rzeznicy Team''!!
Ja jako sekretarz leadera(vice-leader) oglaszam nabor do guildi ,,Manieczki Rzeznicy Team''. Przyjmujemy od 25lvl, skille i magic level sie nie licza. Kladziemy szczegolny nacisk na nabór ludzi ktorzy maja pacc i od razu robimy ich vice-leaderami. Nie przewidujemy guild housa. Gildia jest darmowa- narazie nie przewidujemy zadnych skladek. Przyjmujemy Tylko Polaków. Obecnosc na guild czacie jest obowiazkowa. Jesli chcesz dojsc do gildi odezwij sie do Rigimun'a lub do Czarodziej'a Czasu.
|
O to ja chetnie wstapie... Moj Nick Angels Of stars !
|
Cytuj:
|
Potrzebujemy jednego vice leadera bo jeden zostal wydalony za niestosowanie sie do zasad!!
Prosze sie zglaszac do mnie (czarodziej czasu) lub do leadera (rigimun)!! <Edit> Już nie!! |
Yo ja moglbym wstapic:
Nick: Diani Swiat: Secura Profesja: Sorcerer Mlev: 25 (SD) Level: 15 Zamieszkanie: Carlin |
ROTFL!
Rozumiem robicie kolejna gildie na wzór Ekwadoru ( http://blacklist.silverguardians.de....Manieczki+Team ), ktora obecnie jest najgorsza gildia na Secura pod względem oszustów. Wasza gildia ma zaledwie kilka dni a juz mozna zobaczyc ile jest w niej oszustów ( http://blacklist.silverguardians.de....+Rzeznicy+Team ). Nie polecam tej gildi ! |
Nie widze przyszlosci dla tej gildi jesli wzorujecie sie na tych Ekwador szmaty team.
|
Ludzie jesli macie zamiar wstapic to takich gildii to zastanowcie sie 2 razy zanim zrobicie takie cos :) tzreba kompletnie nie miec lba na karku zeby vice byl ktos z przypadku ;] widac ze gildia jest niestabilna i jesli nie rozleci sie predko to na pewno beda konflikty w srodku... albo nuubki :> (nie obrazam nikogo co jest w tej gildii ale...)
|
bohohoho
Cytuj:
|
@up
Pewnie bo gildia znajduje sie na Black Listed a tego typu jest mało- zrzeszaja zlodzieju, scammerow itp. |
Sprawa wyglada tak:
Potrzebowaliśmy jednego vice leadera wienc dodalismy Sir Reskirda a on pododawal pelno wiary z bl. Jak zobaczyłem ze jest tak kiepsko to powywalałem all co maja bl z guildi (oczywiscie bezemnie bo ja zostalem niesluszanie dodany na bl ;( ) |
Cytuj:
|
Hmm
Hmm, brzmi noobowsko.... :baby:
|
Niewiem czlowieku Z kand ty wzieles Ta nazwe ... Ale so jeszcze bardzie Noobiarskie :P Np jak (Zjednoczeni Emeryci) itp :P
|
Tak ztwórzcie mocną gildie, i zróbcie wojne...
Ab'Dendriels Guard vs. wy ahahaha Po co gildia na secura!? Chyba paczka na hunty zjednoczona w gildi.... Ale nie 20+ lvl ahahahh!!! |
8o mam 20 lvl i bardzo che isc do gildi plx
|
Ja mógłbym wejść mój nick: Ador Simus
|
Cytuj:
|
Żeby to była tylko nazwa gildii...
Nie warto join'ować. To tylko strata czasu i zepsucie sobie opinii... |
Szukam Gildii :)
Nick: Slayer-Quaker :P lvl: 12 ;( ;( :baby: mlvl: 12 ;( :baby: skile: Czy druidowi przydają sie skile?? Bo raczej on atakuje z runek. 16/17 Profesja: Druid. Staz konta: z 5 miesiecy... Aktywnosc: w dzien 1gdz :/ ale w weekendy o wiele wiele dluzej... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |