![]() |
Wykonanie 10/10
Pomysł 8/10 odwajcie się już od Dokeina... omg.... |
wy***ane w kosmos, very nice, tak dalej
czekam na dalsze losy:) :] |
Oo co chwile mnie zaskakujesz... ;) Thimburd robi fake'i? Trzeba zkomentowac! Do wykonania nic nie mam, no nie jest one doskonale, ale przeciez dobry fake nie jest zly ;] Pomysl troche przestarzaly... (demony, niespotykane rzeczy), fabułka nudna.
Wykonanie 9/10 Fabula 5/10 No ale jesli pierwszy fake to bardzo ladny. |
wykonanie 10
pomysl 9 |
:]
Nie no zajefajne
9/10 rob dalej jestes dobry :] |
Wydaje mi się, że fake oparte są na poradniku do fake'ów (nie pamiętam już czyjego autorstwa). Skąd to wiem?
Otoczenia w historyjce są oparte na samplach dostarczonych przez autora artykułu. A teraz kommentz: fake nie podoba mi się. Głównie ze względu na fabułę - nic w niej specjalnie mnie nie przyciąga. Do wykonania nic nie mam prócz 3 pierwszych zdań w poście. |
Wszyscy zaczeli uzywac tego programu do Fake cos czuje ze ten program to hit zaniedlugo bedzie platny ...
|
Następny debil korzystający z biednego Dokeina... Teksty wykonane programem autorstwa YAKOO, więc nic nie zrobiłeś sam:
pomysł: 1/10 wykonanie: 2/10 |
Jak na 1st fake daje 11/10 ;]
|
Tak, pierwsze tło jest z poradnika. Ale reszta by me. Pracuję nad rozwinięciem fabuły. Już mam fajny pomysł. Dzięki za komenty, będę wiedział co robić dalej. Naprawdę się staram.
--- @roland Licz się ze słowami, dobra? Akceptuje negatywne komentarze, ale żeby odrazu: "debil" ??? -.- |
Super, na prawde ;]
Fabuła jest dobra, realistyczna bardzo xDDD Wykonanie wymiata. Ocena: 10/10 w8 4 more xDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przypomniała mi się owca w wielkim miescie i: - Gratulacje szalony naukowcu. - WŚCIEKŁY, jestem WŚCIEKŁY naukowiec. A tak co do fake to nie jest zły pod względem technicznym, ale tło radzę pobierać z Tibii (logujesz się, robisz SSy, wylogowujesz), tylko pamiętaj że lepiej zaznaczyć w opcjach don't strech czy coś takiego. Wtedy jak zrobisz screena to wszystkie elementy będą 32x32 więc jak wstawisz coś ze spritów to będzie pasowalo. Jeśli chcesz tworzyć własne lokacje to polecam OTMapEdit. Poszukaj go gdzieś na forum www.tibia.gery.pl bo nie znam dokładnego linku. W tym programiku rysujesz sobie mapę, nastepnie naciskasz print screen i masz lokację jak marzenie. Nie musisz wtedy korzystać z lokacji z fake tutoriala. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fake: Wykonanie - 10/10 : Pomysł - 3/10 (3 ptk. za motyw zemsty. Rary i Demony to juz stara bajka...) |
Podoba mi się i ogólnie fajne :) Ale jak zawsze dopatrze się błędów :P ... źle ustawiasz tekst, który wypowiada bohater no i gamemaster, po za tym chyba nie było gdzie więcej błędów zrobić ;) Powodzenia w następnych pracach
|
Wielkie gratz!
Jak na pierwszy raz to się Kuba postarałeś. :)
Wykonanie 10/10 Pomysł 10/10 (jak na pierwszy raz oczywiście) :] Ale ogólnie jest super. :cup: Więcej dawaj!!! B) PS.Nierozumiem tych "debilnych" komentarzy. X( |
Wykonanie 9/10
Pomysł 8/10 Fake fajny, troszeczke nie dopracowany. |
Gz
Pomysł 9/10
Wykonanie10/10 Bardzo fajne :> :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |